• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Kandil kurursa içimiz rahatlar"

Yeniakit Publisher
2018-06-18 11:08:00 - 2018-06-18 11:13:35
"Kandil kurursa içimiz rahatlar"

Şehit aileleri ve terör örgütünün mağdur bıraktığı vatandaşlar TSK’nın Kandil’e yönelik başlattığı harekata tam destek veriyor. “Kandil kurursa içimiz rahatlar” diyen şehit aileleri, “Gerekirse çocuklarımızın yerine göreve gitmeye hazırız. Kandil, Allah’ın izniyle onlara mezar olacak” görüşünü dile getirdiler.

Terörle mücadelede bugüne dek 256 evladını şehit veren Osmaniye’deki aileler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kandil’e yönelik başlattığı operasyona büyük destek veriyor.

Van’ın Gevaş ilçesinde 1997 yılında operasyona giderken düşen askeri helikopterde şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Işıkbol’un babası Battal Işıkbol, yaptığı açıklamada, her zaman TSK’nın yanında olduklarını belirterek, “Kandil’e başlatılan operasyon tüm şehitlerin kanının yerde kalmaması için yapılan bir harekattır. Yapılan operasyonun sonuna kadar yanındayız. Gerekirse çocuklarımızın yerine göreve gitmeye hazırız. TSK’ya ve görevli bütün güvenlik güçlerinin duacısıyız. Kandil onlara mezar olacak Allah’ın izniyle” dedi.

ALLAH ASKERİMİZE POLİSİMİZE GÜÇ VERSİN

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde 1994 yılında teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş’ın annesi Seher Tıraş da “Ordumuz şu an Kandil’e girmek üzere. Allah hepsine güç kuvvet versin. Bölücülük yapanlara Allah fırsat vermesin” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KANDİL YERLE BİR EDİLECEK

Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ise gerek dernek gerekse şehit yakınları olarak TSK’nın Kandil’e yönelik başlattığı operasyonu sonuna kadar desteklediklerini aktardı.

Yapılan operasyonla Kandil’in yerle bir edilmesi gerektiğini dile getiren Öksüz, “Ordumuz Allah’ın izniyle Kandil’i yerle bir edecek. Ordumuza sonuna kadar güveniyoruz. Eğer bize düşen bir görev varsa 24 saat devletimizin hizmetindeyiz ve her türlü göreve gitmeye hazırız” dedi.

KANDİL’İ KURUTSUNLAR

Kandil operasyonunu desteklediklerini aktaran şehit babası Sadık Tokat da, “Vursunlar PKK’yı, hem de vurmalılar da. Onlar bizim çoluğumuzu çocuğumuzu öldürürken biz çektiysek onlar da çeksin. Kandil kurursa bizim içimiz rahatlar” şeklinde konuştu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23