• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahramanmaraş namaz vakitleri! Maraş sabah ezanı, öğle ezanı, ikindi ezanı, akşam ezanı, yatsı ezanı kaçta okunuyor?

Yeniakit Publisher
2020-10-29 12:24:00 - 2020-10-29 12:24:34
Kahramanmaraş namaz vakitleri! Maraş sabah ezanı, öğle ezanı, ikindi ezanı, akşam ezanı, yatsı ezanı kaçta okunuyor?

Namaz müminin göz aydınlığıdır. Müslümanın huzura kavuşmasının vesilesidir. Tekbir ile başlayan ve selam ile biten miraç vesilesi namaz, İslam’ın beş şartında biridir. Namaz ile Müslüman kurtuluşa erer, Ragbini razı ve hoşnut eder. Rabbimizin rızasını kazanmak isteyen Allah’ın salih kulları namaz saatlerini merak ediyor. Kahramanmaraş namaz vakitleri, Kahramanmaraş’ta ezan kaçta okunuyor? Kahramanmaraş ezan saatleri, Kahramanmaraş sabah namazı kaçta? Kahramanmaraş’ta sabah ezanı saat kaçta okunuyor? Kahramanmaraş öğle ezanı, Kahramanmaraş öğle namazı kaçta oluyor? Kahramanmaraş ikinci vakti, Kahramanmaraş akşam ezan saati, Kahramanmaraş yatsı saat kaçta okunuyor? İşte Kahramanmaraş namaz vakitleri!

K. Maraş namaz vakitleri. Namaz, bedeni olduğu kadar kalbi de temizleyen, kötülüklere karşı koruyan bir kalkan görevi yapmaktadır. Namaz sayesinde kabir azabı çekilmez. Namazı olanın hesabı da kolay olur. Namaz sorgusunu geçenin ahirette hesabı da kolay olur. Allah’ın kullarına ilk sorusu namaz olacaktır. Namaz kılan kurtuluşa erer. Namaz cehennem azabından kurtuluştur. Namaz şifatçılır. Namaz ile Peygamberimizin şefaatine mahzar olur. Müslüman günde beş vakit farz namazı kılmakla sorumludur. Allah (C.C) yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de pek çok ayette namazı emretmiştir. Allah’ın namaz davetine icabet eden vatandaşlar namaz vakitlerini merak ediyor.  İşte Kahramanmaraş sabah, öğle, ikindi, akşam yatsı namazı vakitleri.

 

Kahramanmaraş namaz vakitleri

Diyanet namaz vakitleri sayfası üzerinde yayınlanan 29 Ekim Perşembe Kahramanmaraş ezan saatleri şu şeklide:

Kahramanmaraş sabah namazı saati imsak 05:26
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kahramanmaraş öğle namazı vakti 12:21

Kahramanmaraş ikici namazı saati 15:18

Kahramanmaraş akşam namaz vakti 17:45

Kahramanmaraş yatsı namazı saati 19:01

Kahramanmaraş namaz vakitleri diyanet

Kahramanmaraş sabah ezanı saat kaçta okunuyor, öğle ezanı kaçta okunuyor, ikindi ezanı saat kaçta okunuyor, akşam ezanı saat kaçta okunuyor, yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? İşte Kahramanmaraş hatalık namaz vakitleri:

Diyanet namaz vakitleri için tıklayın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23