• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadının polise söylediği sözler Türkiye'yi ayağa kaldırdı

Yeniakit Publisher
2021-01-20 14:28:00 -

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda kendini bilmez bir kadın polislerimize yönelik alçakça hakaretler sarf etti. Türkiye'yi ayağa kaldıran videoyu izleyen çok sayıda vatandaş, bu kadının bir an önce bulunarak gereken cezayı almasını istedi.

Bugün sosyal medyada paylaşılan bir video adeta Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Rezil videoda kendini bilmez bir kadın Türk polisine hakaretler savurdu.

Gereken cezayı almalı

Sosyal medyada binlerce kez izlenen ve büyük tepki alan videoda bir kadın polis memurlarına ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor. Nerede çekildiği bilinmeyen videoda kendini bilmez kadın polislere yönelik "Sarayın köpekleri halka karşı, alçaklar, vatan hainleri, memleket düşmanları, halk düşmanları, defolun bu memleketten, alçaklar, saray hainleri, saray bekçileri, halk düşmanları, Tayyip'in itleri" hakaretlerini savuruyor. Videoya tepki gösteren çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, polislerimize kimsenin böyle hakaret edemeyeceğini belirterek, hakaretler savuran bu kadının bulunarak gereken cezanın verilmesini istedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Europa

Pkk li sirri .... ,m kemalin ...leri diyen le bu kadin sevyesi ve yeri lahimdir. Ayni zihniyettir.

fikret yıldız

bu kadın tam bir bunak sakın yeri darulacize değil tam bir kodeslik rahat bağırıyor çağırıyor kimin sayesinde o polislerin sayesinde yoksa halk onu parçalar bunak kalkmış milletin can ve mal güvenliğini koruyan polisimize salya saçıyor madem polisimiz sarayın polisi ise acaba kendisi kimin maşası ve fitnecisidir bunu aklı selim vatandaş iyi biliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23