• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaçırılan Türkler için operasyon başlatıldı!

Yeniakit Publisher
2019-07-22 00:09:00 -
Kaçırılan Türkler için operasyon başlatıldı!

Nijerya polisi, Gbale köyünde fidye için kaçırılan 4 Türk vatandaşını kurtarmak için operasyon başlattı. Kaçırılan 4 Türk vatandaşının kimlikleri açıklandı.

Nijerya'da 4 Türk vatandaşı Cumartesi gecesi kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırıldı. Kwara Eyalet Emniyeti Sözcüsü Okasanmi Ajayi, Türk vatandaşlarının kurtarılması için operasyon başlattıklarını açıkladı. Sözcü Ajayi yaptığı açıklamada, Türk vatandaşlarının Gbale köyünde bir kafede otururken kaçırıldığını kaydetti.

Öte yandan, Nijerya açıklarında silahlı kişiler, Salı günü 18 Türk'ün bulunduğu bir gemiye saldırarak, 10 Türk vatandaşını kaçırdı.

Vatandaşlarımızın kimlikleri belli oldu

Nijerya’nın Kwara bölgesinde Gbugbu köyünde Cumartesi gecesi 4 Türk vatandaşı fidye için kaçırıldı. Kwara Eyalet Emniyeti Sözcüsü Okasanmi Ajayi geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, Türklerin kaçırıldığını doğrulayarak operasyon başlattıklarını duyurmuştu. Sözcü Ajayi yaptığı son açıklamada Türklerin kimliklerini tespit ettiklerini aktardı. Kaçırılan kişilerin, Seyit Keklik (25), Yasin Çolak (33), Ergun Yurdakul (35) ve Şener Apal (40) olduğu açıklandı. Türk vatandaşlarının bölgedeki bir taş ocağında çalıştıkları bildirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turk

CILGIN TURKLER DIYE BOSA DEMEMISLER,, SEN KALK NIJERYAYA GIT TAS OAGINDA CALIS.. NEYIN EYETMEDI TURKIYEDEKI MADEN OCAKLARI... KOMUR OCAKLARI NIJERYADA TAS OCAGINDA CALISIYORSUN KESIN DELI PARA ALIYORLARDIR.. :)))

TOZER

Dünya liderinin yönettiği Dünyanın en iyi 13. ekonomisi olan Türkiye'den kalk git Nijerya'da ki taş ocaklarında köle şartlarında çalışarak ekmek parası kazan. O şartlarda çalışan biri zaten ölümü göze almıştır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23