• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Jonathan Calleri'dan Galatasaray itirafı

Yeniakit Publisher
2017-02-04 15:59:00 -
Jonathan Calleri'dan Galatasaray itirafı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Jonathan Calleri, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantinli golcü sarı kırmızılılara transferinin gerçekleşmeme sebebini ise Carlos Tevez'e bağladı.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde forvete takviye yapmak için görüşmelerde bulunduğu Jonathan Calleri, kariyeriyle ilgili Sky Sports'a konuştu.

West Ham United'da oynayan Calleri, devre arasında bir çok teklif aldığını ve bu yüzden ciddi olarak takımdan ayrılmayı düşündüğünü belirtti. Golcü futbolcu takımda kalmasının sebebini vatandaşı Carlos Tevez'le yaptığı konuşmaya bağlarken şu ifadeleri kullandı;

"Tevez'le kariyerim hakkında konuştuk. Ona ayrılıp ayrılmamam ile ilgili sorular sordum. Tevez de bana destek oldu ve takımda kalıp kendimi ispatlamam için cesaret verdi"

  • Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, sezon başında Arjantinli golcü Jonathan Calleri'yi Deportivo Maldonado takımından kiralamış, ancak 23 yaşındaki futbolcu ocak ayı itibariyla beklediği şansı bulamamıştı. Forvet arayan Galatasaray'ın da gündemine gelen Buenos Aires'li golcü için, Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu da ''Listemizdeki oyunculardan biri'' yorumunu yapmıştı.







(Yeni Şafak)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23