• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir'in sorunları kimin umrunda? Tunç Soyer bisiklet sefasında!

Yeniakit Publisher
2020-05-19 13:44:00 - 2020-05-19 14:01:30

Sokağa çıkma yasağını delen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinde duran vatandaşın derdini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek yerine bisikletiyle sokaklarda tur attı.

 Yeniakit.com.tr 

CHP’li Belediye başkanları vatandaşın sorunlarına çözüm bulmak ve hizmet etmek dışında kendi keyiflerini düşündükleri icraatlarla ön plana çıkmaya devam ediyor.

HDP’nin desteğiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP’li Tunç Soyer, 19 Mayıs’ı bahane ederek koronavirüs salgını nedeniyle konan 4 günlük sokağa çıkma yasağını yok sayıp İzmir’de bisikletiyle tur attı.

İzmir'i umursamıyor

Soyer’in salgın dolayısıyla evlerinden çıkamayan İzmirlilerin dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulmak yerine açık havada bisikletiyle gezme sefası yapması ve bunu da belediyenin sosyal medya hesaplarından ‘iyi bir şeymiş’ gibi canlı yayınlaması sosyal medyada büyük tepki çekti.

İmamoğlu gibi

Partidaşı Ekrem İmamoğlu gibi vatandaşın derdiyle dertlenmek yerine ‘keyif’ sürme peşinde olan Soyer, 23 Nisan’da da otobüs üstünde kenti turlamıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Soyer’in partidaşı Ekrem İmamoğlu da İstanbul’da sel felaketi yaşanırken Bodrum’a tatile gitmiş, Elazığ deprem felaketini yaşarken de Erzurum’da kayak tatili yapmıştı. İmamoğlu'nun kayak yaptığı görüntüler, kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yener

vah izmir mi siz kim izmir kim

Putsavar

eyyy cehapeliler eyyy izmirrrrrrr herşey çok güzel oluyor değil mi? hayat ateş pahası oldu değil mi elektrik su dogalgaz mutfak masraflarına yol parasına yetişemiyorsunuz değil mi..eveeett yetişemiyorsunuz sayenizde hepimiz yandık.yakında asfalt kemireceğiz sayenizde.çünkü cehape demek rant demek gökdelen demek bira şarap demek inşaat demek tüysüz bebe hakkı yemek demek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23