• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi bir şamar yiyen Ermenistan uslanmıyor

Yeniakit Publisher
2021-05-18 02:07:00 -
İyi bir şamar yiyen Ermenistan uslanmıyor

Dağlık Karabağ'da yediği tokatı unutamayan Ermenistan çeşitli yollara başvurmaya devam ediyor.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında sınır netleştirme süreciyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Devlet Başkanı Aliyev, iki ülke sınırında silahlı çatışmanın yaşanmadığı için Erivan’ın Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü’ne (KGAÖ) yaptığı başvurunun asılsız olduğunu belirtti.

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ve Kazakistanlı mevkidaşı Kasım Cömert Tokayev arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

Azerbaycan Devlet Başkanlığı Ofisi’nden RIA Novosti’ye yapılan açıklamada, “Devlet Başkanı İlham Aliyev, Kazakistan Devlet Başkanı’na Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki son olaylar hakkında bilgi verdi. Bu bağlamda, Azerbaycan Devlet Başkanı, sınır netleştirme sürecinin işlediğini, Ermeni tarafının bu sürece tepkinin yanlış olduğunu söyledi. Ermenistan’ın bu konuyu KGAÖ’ye taşıması, sorunu uluslararası hale getirme girişiminden başka bir şey değil ve tamamen asılsız, sınırda çatışma yaşanmadı, durum istikrarlı, görüşmeler devam ediyor” ifadesine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz

AZERBAYCAN ERMENİSTAN SAVAŞINDA BURDAN YAZDIK HEP YAZDIK ALİYEV ERİVANA ORDUNU SÜRECEKTİN ACIMAYACAN ARKADAŞ ELİNE FIRSAT GEÇTİ Mİ EZECEN ERMENİSTAN AKILLANMIYOR FATİH GİBİ TİMUR GİBİ ATİLLA GİBİ KANUNİ GİBİ OLACAKSIN DÜŞMANINA ACIMAYACAN EZİP GEÇECEKSİN NEYSE HEP HAZRLIKLI OLUN ORDUNU GÜÇLENDİR BİR HATA YAPARSA HİLAL TAKTİĞİ KISKACA ALIN GİR ERİVANA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KELLE ÜSTÜNDE KELLE KALMASIN MERAK ETME BİZDE HAZIRIZ ONLARI BOĞACAĞIZZZZ

tokatı bu israil köpeği aliyevyan yiyecek!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23