• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte o anlar! 2 milyon TL’lik halıları çaldılar

Yeniakit Publisher
2021-04-15 15:02:00 -

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Bağdat Caddesinde bulunan bir halıcı mağazasına araçlarını yanaştıran maskeli 5 şüpheli, buradan değeri yaklaşık 2 milyon TL olan halıları araca koyarak çalıp kayıplara karıştı.

Olay geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde Kadıköy Bağdat caddesinde bulunan bir halıcıda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde dükkanın önüne beyaz renkte bir araçla gelen kimliği belirsiz maskeli 5 kişi, levye ile kapıyı zorlayarak iş yerine girdi. Şüpheliler, yaklaşık 2 milyon TL değerinde olan 80 parça lüks halıyı çalıp arabaya koyarak kayıplara karıştılar.

İş yeri sahipleri sabah işe geldiklerinde girişte bulunan halıların çalınmış olduğunu görerek durumu hemen polise bildirdi.

İş yeri çalışanı Mustafa Arslan "Sabah saat sekize çeyrek kala beyaz bir minibüs ile, gördüğümüz kadarıyla dört beş maskeli kişi, kapıyı levyeyle açtılar. Sağdaki halılarımız yetmiş seksen parçayı arabaya yüklemişler. Maliyeti normalde bir ile bir buçuk milyon lira civarında, bize zarar çok. Bu beşinci halıcı biz, soyulan biz beşinciyiz." ifadelerini kullandı.

Halı hırsızlığı ise mağzanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelilerin ticari araçla yanaşıp halıları tek tek çaldığı görülüyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

HALILARI SATAMAYINCA HIRSIZLA ANLASMAK ENGUZELI SIGORTA NASIL OLSA PARAYI ODER MILYONLUK DUKKAN NEREDE BAS BAS. BAGIRAN GUVENLIK KAMERALARI SIZ KIMI KANDIRIYORSUNUZ 

Beşinci

Düşündürücü!!! Zaan yapmamak lazım yinede en dogrusunu Rabbim bilir....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23