• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte CHP zihniyetinin Müslümanlara bakışı! Alçaklıkta sınırları zorluyorlar

Yeniakit Publisher
2019-11-06 19:29:00 - 2019-11-06 19:38:25
İşte CHP zihniyetinin Müslümanlara bakışı! Alçaklıkta sınırları zorluyorlar

29 Ekim için 'Benim adım Cumhuriyet' temasıyla metrolardaki tabletlere görseller hazırlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi akıl almaz bir skandala imza attı. Başörtülüleri yıllarca 'kamusal alan' zorbalığıyla dışlayan CHP zihniyeti, başörtülü kadınları ikinci sınıf vatandaş yerine koyarak faşistliğini yeniden gözler önüne serdi.

 Taha Emre Özdemir  Yeniakit.com.tr 

29 Ekim için hazırlanan görsellerde başörtülü bir öğrencinin fotoğrafının altına, başörtüsü ile okuması lütfedilmiş gibi 'İstediğim eğitimi alıyorum. Özgürce okuyorum.' yazan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi, açık bir öğrencinin fotoğrafının altına ise 'Bilimin ışığında vatanıma hizmet ediyorum.' notunu düşerek, başı açıkların birinci sınıf, tesettürlülerin ise özgürlüğü lütfedilmiş ikinci sınıf vatandaş olduğu imasını oluşturdu.

29 Ekim görselleri hazırladılar

'Benim Adım Cumhuriyet' temasıyla paylaşılan fotoğraflardan birisinde tesettürlü bir öğrenciye de yer verildi. Tesettürlü öğrencinin fotoğrafına eğitim hakkı bir lütufmuş gibi 'İstediğim eğitimi alıyorum. Özgürce okuyorum.' notunu düşen belediye, bir başka görselde açık öğrencinin fotoğrafında ise şu ifadeleri kullandı:

"Bilimin ışığında vatanıma hizmet ediyorum."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vatandaşların sert tepkisine neden olan görseller metro araçlarının tabletlerinde yayınlanmaya devam ediyor.

'Milli irade' rahatsızlığı!

CHP'li Mansur Yavaş yönetimi önceki ay yine skandal bir uygulama ile Metro ve Ankaray hattındaki '15 Temmuz Kızılay Milli İrade İstasyonu' durağını, hazırlanan yeni anonsta '15 Temmuz Milli İrade' ifadelerini çıkartarak 'Kızılay' şeklinde okutmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatanperver

Akilli olana bir işaret yeter geçmişi bilen ibret alir kazık seven gene kazık alır

Daha bunlar başlangıç

Neler yapılabilineceğini görmeden inanmayacaktı bizim tuzu kurular. Yapacak bir şey yok nasihatten anlamayan musibete razı olacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23