• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’da korkutan kaza! Taklalar atarak karşı şeride geçti

Yeniakit Publisher
2019-11-19 05:42:00 -
İstanbul’da korkutan kaza! Taklalar atarak karşı şeride geçti

İstanbul’da gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Fatih’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil taklalar atarak karşı şeride geçti.

İstanbul'da gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. 

Fatih Vatan Caddesi, Aksaray istikametinde seyreden bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüsünün kontrolünden çıkıp taklalar atarak karşı şeride geçti. Otomobilin içinde bulunan 4 kişiden 3’ü ağır yaralandı.

Kaza saat 23.30 sıralarında Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahmetcan Polat kontrolündeki 34 EU 7969 plakalı otomobil, Aksaray istikametine ilerlerken sebebi bilinmeyen bir şekilde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüjü aşıp karşı istikamete geçti. Kazada otomobil sürücüsü Ahmetcan Polat, Mert Çankaya ve Mustafa Göktaş ağır yaralanırken Samet Sen hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu Bayrampaşa istikameti 3 şerit kısa süreliğine tamamen yola kapandı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hale Luya

Vatancaddesi Historia avm nin hemen orda yaya geçidi olmasına rağmen araçlar ipini koparmış azgın birer hayvan gibi gidiyorlar tüm şikayetlerimize rağmen ne bir polis ne çevirme nebir uygulama yapılıyor.kardeşİm Almanya otobanı değil benzin pahalı altında ferrari yok hala bune hava civa
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23