• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da kaybolmuştu! Çin'li kadının akıbeti belli oldu

Yeniakit Publisher
2019-11-30 09:50:00 - 2019-11-30 09:52:27

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İstanbul'da kaybolmuştu! Çin'li kadının akıbeti belli oldu

Yaklaşık 2 ay önce İstanbul'da kaybolan Çin'li kadının cesedine ulaşıldı. Genç kadının ölümüyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul’da bir ithalat firmasında çalışan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu (31), 2 Ekim'de kendisi gibi Çin vatandaşı olan erkek arkadaşını arayarak kaza yaptığını söyledi. İddiaya göre telefon görüşmesi bir anda kesildi ve bir daha Çinli kadına ulaşılamadı.

Kaçırıldığı tespit edildi

Lisha Yu’nun lokantacı olduğu öğrenilen erkek arkadaşı, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Lisha Yu’nun kaza yaptığı yer ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntüleri tek tek incelendi. Polis, yapılan incelemeler sonucu Çinli kadının kaçırıldığını tespit etti. 

Bahçede cesedi bulundu

Bilecik'te bir çiftlik evine düzenlenen operasyonla yabancı uyruklu oldukları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Evin bahçesinde yapılan incelemede ise Lisha Yu'nun cesedine ulaşıldı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yazik

Olmaz mıydı Uygur türkü demeseydiniz! Saklamadiniz kimliğini ne olurdu!? Şimdi çin kafirleri Uygurları biçer geçerler. Az mi zulüm ediyorlar?! Biraz beyninizi kullansaniz nolur?!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23