• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli şerefsiz havalimanını karıştırdı! 200'den fazla çocuğun görüntüleri telefonundan çıktı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

ABD’de bir havaalanında 200’ü aşkın çocuğu telefonuyla gizlice çeken İsrailli yerleşimci gözaltına alındı.

ABD’de bir havaalanında 200’ü aşkın çocuğu telefonuyla gizlice çeken İsrailli yerleşimci gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan şahıs, havaalanından uzaklaştırıldı. Görüntülerde, yerleşimcinin telefondaki fotoğrafları korku içinde silmeye çalıştığı da görüldü.


 

İsrailli yerleşimcinin çocuklara yönelik bu gizli çekim girişimini, İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarında benimsediği baskıcı ve gözetim odaklı yaklaşımının bir yansıması olarak değerlendirdi.

Filistin’deki yerleşim politikaları ve sivillere uygulanan kontrol mekanizmaları, benzer şekilde bireysel seviyede de bazı yerleşimciler tarafından sürdürülmeye çalışılıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23