• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam düşmanlığı birleştirdi… Peygamberimize hakarette Ermeni dayanışması!

Yeniakit Publisher
2020-01-29 19:57:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İslam düşmanlığı birleştirdi… Peygamberimize hakarette Ermeni dayanışması!

Ermeni gazetesi Agos, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e hakaretler yağdıran Nişanyan’ı savundu.

 yeniakit.com.tr 

Yazdığı blog yazısında Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sas)’e ağız dolusu hakaret eden Türk ve İslam düşmanı Ermeni yazar Sevan Nişanyan’a verilen hapis cezasında Ermeni gazetesi Agos, Nişanyan’ı savundu.

Yargıtay, geçtiğimiz hafta Nişanyan’ın, İslam peygamberi Hazreti Muhammed’e yönelik ifadeleri nedeniyle yerel mahkemenin "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılamak" suçlamasıyla verdiği 13 buçuk ay hapis cezasını onadı.

Provokatöre Ermeni desteği

Ancak bu durum, Türkiye’de yayın yapan Ermeni gazetesi Agos’u rahatsız etti. Agos, haberi birinci sayfasından “Nişanyan’a ceza için ihtimal bile yetti” başlığıyla duyurdu. Nişanyan’ın Peygamberimize yönelik hakaretlerini zımnen savunan gazete, Ermeni yazara verilen cezayı eleştirdi.

Ermeni gazetesi, provokatör yazar Sevan Nişanyan’ın bir süredir yurtdışında yaşadığını duyurdu. Karısına dışkı atmasıyla tanınan Nişanyan, geçtiğimiz günlerde de Elazığ depremlerinde ölenler için hakaret dolu twitler atmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aret Sherefsisian

Şikayet etmeyin gereğini yapın...

Mehmet Soylu

Bir değil iki değil ki, milyonlarca ...... var, hangine yanam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23