• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam düşmanı Can Ataklı'dan akla ziyan sözler: AK Parti serbest bırakmadı, başörtüsü zaten yasak değildi

Yeniakit Publisher
2020-04-20 11:31:00 -
İslam düşmanı Can Ataklı'dan akla ziyan sözler: AK Parti serbest bırakmadı, başörtüsü zaten yasak değildi

CHP yandaşı gazeteci müsvettesi Can Ataklı, AK Parti iktidarının başörtüsü yasağını kaldırmadığını hatta AK Parti'den önce böyle bir yasağın olmadığını ileri sürdü.

Gerici solak zihniyetin medyadaki tetikçisi Sözcü paçavrasının her fırsatta dini değerlere dil uzatan ve muhafazakar çevrelerden sık sık tepki toplayan yazarı Can Ataklı, hezeyanlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Başörtülü öğretmenler zoruna gitti

Ataklı geçtiğimiz günlerde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan uzaktan eğitim görüntülerinde başörtülü öğretmenlere yer verilmesini yanlış bulduğunu söyleyerek tepkileri üzerine çekmişti.

Can Ataklı'nın eski Türkiye'nin köhne siyaset anlayışından kalma başörtüsü açıklamasından rahatsızlık duyan vatandaşlar suç duyurusunda bulundu.

Ataklı, savcılık talebiyle ifade vermek üzere adliyeye gitti.

"Başörtülü öğretmen rol model olamaz"

Söylediklerini hala savunmaya çalışan Ataklı, bugünkü köşesinde başörtülü öğretmenlere hakaret etmeye devam etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ataklı, rol model olacak öğretmenin başörtüsü takan birisi olmasından duyduğu yobaz rahatsızlığını şu sözlerle ifade etti:

''Söylediklerim ortada. Ne dini kastettim, ne türbana karşı çıktım, ne inançları aşağıladım. Sadece bir durum saptaması yaparak, ilk derste rol model olarak türbanlı bir öğretmenin seçilmesinin yanlış olduğunu söyledim. Buna karşı çıkılabilir ama hiç kimse bunu ırkçılıkla, inançları aşağılamakla, ayırımcılık yapmakla suçlayamaz.''

"AK Parti başörtüsünü serbest bırakmadı zaten yasak değildi"

Can Ataklı'nın tepkilere yola açan yazısı bununla da sınırlı kalmadı. Ataklı, Türkiye'de eskiden başörtüsü yasağı olmadığını iddia ederek AK Parti'nin başörtüsünü serbest bırakmadığını söyledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TÜRKAY ALTAY

Senden başka akıllı yok değilmi. Kimse geçmişi unutmadı . İnsanları aptal yerine koymayı artık bırakın. Kendiniz düşüyorsunuz aynı duruma.

Baran Yavuz

Ya kardeşim şu adamı köpürtüp durmayın, gündem yapmayın. Maksadı gündemde durmak zaten. Ekmeğine yağ sürmeyelim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23