• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan Çin'e sert suçlama!

Yeniakit Publisher
2020-04-05 18:03:00 -
İran'dan Çin'e sert suçlama!

İran Sağlık Bakanlığı sözcüsü Kiyanuş Cihanpur, Çin'i koronavirüse ilişkin gerçek verileri açıklamamakla suçladı. Cihanpur, Çin'in verdiği sayıları ‘acı bir şaka' olarak nitelendirdi.

İran Sağlık Bakanlığı sözcüsü Kiyanuş Cihanpur, koronavirüs (Kovid-19) vakaları konusunda Çin'in verdiği sayıları ‘acı bir şaka' olarak nitelendirerek, Pekin yönetimini üstü kapalı olarak yanlış bilanço vererek dünyayı yanıltmakla suçladı.

Video konferans şeklinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kiyanuş Cihanpur, koronavirüs vakaları konusunda Çin’in verdiği sayıları değerlendirdi.

İranlı Sözcü, “Çin’in verdiği sayılar, acı bir şaka gibi. Dünyanın birçok noktasında Çin’den gelen sayılar esas alınarak hastalığın basit bir grip olduğu düşünüldü. Çin bu konuda tüm dünyayla ‘acı bir şaka’ yapmış gibi görünüyor. Çin’de iki ay içinde bu salgın kontrol altına alındığı söyleniyorsa bu konuda daha fazla düşünmeliyiz” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rahmi

Bu salgın işi yakıştığında,başta amerika ve Avrupa olmak üzere Çin’den tazminat Taipei etmeye başlayacaklar. Bu nedenle bizde de korona nedeniyle ölen vatandaşlarımız için tazminat talep etme kapsamında mutlaka ölüm raporlarına virüs kaynaklı ölüm diye yazmak lazım. Kalp veya bilmem ne yetmezliği gibi son sebep yazılmamalı. Devlet bu konuda uyarı yapmalı

emre

çin ...ı ortalığa şimdide kenardan seyrediyor şerefsizler.hala vahşi hayvan pazarları görüntüleri ekranlarda açıkmış falanmış diyerekten!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23