• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ING All-Star 2020'de, tribünler çocukları destekleyecek

Yeniakit Publisher
2020-01-17 09:42:57 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
ING All-Star 2020'de, tribünler çocukları destekleyecek

İSTANBUL (AA) - Basketbolda 19 Ocak Pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilecek ING All-Star 2020 organizasyonunda, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Türk Kızılay tarafından "Bu Maçta Tribünler Çocukları Destekliyor" sloganıyla yürütülen iş birliği sonucunda toplanan atkı, bere, eldiven gibi kıyafetler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Türk Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, TBF ile yapılan iş birliği kapsamında geçtiğimiz yıl başlayan etkinlikler, ING All-Star 2020 organizasyonunda da devam edecek.

"Bu Maçta Tribünler Çocukları Destekliyor" sloganıyla yürütülecek etkinlikte Sinan Erdem Spor Salonu'nda kurulacak Türk Kızılay standında satışı yapılacak olan atkı, bere ve eldivenler, Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Sporseverlerin, stantta yer alan iyilik kolilerine kendi atkı, bere ve eldivenlerini de koyarak yapacağı bağışlan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

TBF'nin organizasyonuyla daha önce ING Basketbol Süper Ligi takımları geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenen Kızılay Haftası etkinliklerinde farkındalığı artırma amacıyla kan bağışı organizasyonlarına katılmış ve ING Basketbol Süper Ligi'nin altıncı haftasında tüm takımlar sahaya Türk Kızılay tişört ve pankartıyla çıkmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23