• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnfiale neden olan yıkıma CHP'den komik savunma

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

CHP'li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in; "Sökülmesi talimatını ben verdim" dediği ilçedeki ay yıldızlı saat kulesinin altındaki gerçek deşifre oldu.

Selçuklu tarzı mimari motifleri ile dikkat çeken ve üzerinde Ay-yıldız taşıyan anıtı yerle bir eden CHP'liler, kamuoyunda infiale sebep olan yıkımın ardından ilginç bir savunma geliştirdi.


 

Bugün gerçekleştirilen İBB meclis toplantısı üçüncü oturumunda konuşan CHP'li Meclis Üyesi Elife Gamze Öztürk, ay yıldızlı kulenin yerine, CHP 1. Genel Başkanı ve Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelini dikeceklerini açıkladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vedat 66

Başka ne bilirsinizki Beton Kafalar bizleri yine Şaşırtmadınız Selanik Artıkları. Sizin savaşınız sadece Bu Ülkenin Milli ve Dini Değerleridir Seytani Kuruluş Partisi. Allahından Bulurlar İnşaAllah.

Adem

O dikeceginiz heykel kafaniza yikilir insaAllah.Allah cc yu birakip heykele,puta tapan suursuzlar....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23