• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun yüzüne karşı söyledi: Ah üstüne hizmet bina edilemez

Yeniakit Publisher
2019-09-11 14:10:00 -
İmamoğlu'nun yüzüne karşı söyledi: Ah üstüne hizmet bina edilemez

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla buluşmada konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB'deki işten çıkarmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Büyükşehirin Belediye Başkanlarına hitap etti. Konuşmasının bir bölümünü göreve gelen CHP'li belediyelerdeki işten çıkarmalara ayıran Erdoğan, kendi İBB Başkanlığı döneminde bir tek kişinin bile ekmeğiyle oynamadığını söyledi.

Üzüntü ile takip ediyoruz

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerdeki işten çıkarmalarla ilgili şu ifaleri kullandı;

Kapının önüne konan, canları yanan, yuvaları başlarına yıkılan insanların ahı üzerine ne siyaset ne adalet ne de hizmet bina edilemez. Son aylarda bazı belediyelerimizde yaşanan hadiseleri üzüntü ile takip ediyoruz. Bizler İBB başına geldiğimizde bir tek kişinin dahi ekmeğiyle oynamadık. Kimseyi ekmeğinden aşından etmedik. Ne araçlarla ne personelle uğraşmadık. Sizlere mevladan başarılar diliyorum. Teşrifleriniz için her birinize başarılar diliyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ibrahim

Evet,çok doğru, Ah üzerine hizmet bina edilmez, ne ahlar var bu güzelim vatanda. Bu vatan evlatlarının Ahı da benzemez başka ahlara

hasan

Birkaç hafta önce sende 15.000 kişiyi bizzat yazılı talimatın ile işten çıkardın.Hemde bunların arasında 8 seneden beri çalışanlar vardı.İnsanda biraz utanma arlanma olur reis.Çok ah aldın.Bu ahlar ile iflah olmayacaksın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23