• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İletişim Başkanlığı, Suriye'deki güncel haritayı paylaştı

Yeniakit Publisher
2020-06-06 02:35:00 -
İletişim Başkanlığı, Suriye'deki güncel haritayı paylaştı

İletişim Başkanlığı, Suriye'deki son gelişmeleri içeren bölgeye ilişkin güncel haritayı kamuoyu ile paylaştı.

Her hafta düzenli olarak Suriye'deki ilgili gelişmeleri özetleyen İletişim Başkanlığı, resmi Twitter hesabında ülkedeki 5 Haziran 2020 tarihli son durumu gösteren haritayı paylaştı

İletişim Başkanlığı sosyal medya hesaplarından Suriye'deki son durumu gösteren haritayı paylaştı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

5 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Suriye’deki son durumu gösteren harita aşağıda yer almaktadır.

5 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Suriye'de bulunan radikal sol gruplar ve terörist organizasyonlar aşağıda yer almaktadır.

Suriye’de yaşanan son gelişmeleri İletişim Başkanlığı hesaplarından takip edebilirsiniz.

5 Haziran 2020 tarihi itibarıyla Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerinin varlığını gösteren harita aşağıda yer almaktadır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TcVataseverTc

2011 de başlayan suriye olayları, 2016 başlayan Türkiye operasyonları...Alınan ve mücadele edilen yerler. Yanlış anlaşılmasın, Ülkemizi küçümsemek değil orda neler olduğunu şeffaf gözle görmek. Türkiye Pkk' yı bitme noktasına getirdi,üst düzey yöneticiler öldürülüyor, örgüt çözülüyor, örgüt ağlıyor vs vs...Peki şu haritaya bakıldığında, Türkiye'nin 4 yılda aldığı yol ve şu anki harita bu.Kürdistan özerkliği başladı devlet statüsüne doğru hızla ilerliyor, binlerce tır yüklü silahları kullanmak üzere ,aleviler, ermeniler, yezidiler,kürtler, şiiler, suriye cezaevlerinden toplanalar, yahudiler, paralı askerler ve gönüllülerden oluşan yüzbine doğru giden düzenli ordu yapılanması tamamlanmak üzere. Sizce bu haritada pkk bitmiş gibi mi gözüküyor. Türkiye'de pkk'lı bir parti, fetöcü bir parti, münafık bir parti, vatanhaini bir parti mecliste, arkalarında milyonlarca seçmeni ile. İstanbul'un hali ortada, BASİTÇE HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR GİBİ Mİ GÖZÜKÜYOR. TÜM PLANIN TAMAMLANMASI AKPARTİ'NİN DÜŞÜRÜLMESİ İLE BU ÜLKE KAN VE KAOSLA DOLACAK. BU MİLLET YOLDAN ÇIKTI, BELA VE SAVAŞ İLE TERBİYE OLACAK. ÇÜNKÜ MEHDİ AS ÖNCESİ BÖYLE OLACAK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23