• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlaç sektöründeki sıkıntı kaçakçılığı beraberinde getirdi: Kilolarca ilaç ele geçirildi!

Yeniakit Publisher
2022-10-17 14:20:00 -
İlaç sektöründeki sıkıntı kaçakçılığı beraberinde getirdi: Kilolarca ilaç ele geçirildi!

İlaç sektöründeki ekonomik sebeplere bağlı sıkıntılar bazı ilaçların bulunamaması gibi bir sorunu beraberinde getirmişti. Bu sorunla birlikte ilaç kaçakçılığı ve sahte ilaç üretimi gibi hadiseler de kendisini göstermeye başladı.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye getirilen 100 bin 695 ilaç ele geçirildi.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla ülkeye getirdikleri ve sahte ambalajlarla paketledikleri ilaçları piyasaya sürmek isteyen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelilerin imalathane ve depo olarak kullandığı 2 ayrı adresi belirleyen polis, Ataşehir ve Güngören'deki söz konusu adreslere baskın düzenledi.

Baskınlarda 100 bin 695 ilaç ele geçirilirken 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler hakkında "Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Kanunu" kapsamında adli işlem yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23