• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İl Başkanlığı'nın işi mi? "Otobüs ücretsiz"i onlar hatırlattı

Yeniakit Publisher
2020-01-01 15:17:00 - 2020-01-01 15:23:19

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İl Başkanlığı'nın işi mi? "Otobüs ücretsiz"i onlar hatırlattı

Birçok İstanbullu toplu taşıma araçlarının 1 Ocak'ta ücretsiz olduğunu, CHP İl Başkanlığı'nın sosyal medyadan paylaştığı, "Mutlu yıllar İstanbul! Yeni yılın ilk tatil gününde sevdiklerinize ulaşmak için kullanacağınız tüm toplu taşımalardan ücretsiz faydalanabilirsiniz." mesajı ile öğrendi. Ancak İl Başkanlığı söz konusu mesajı öğle saatlerinde paylaştı.

Orhan AYSEZEN  yeniakit.com.tr

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'nun hesaplarından toplu taşıma araçlarının 1 Ocak'ta ücretsiz olacağına ilişkin yeterince duyuru yapılmaması dikkat çekti.

İstanbul İl Başkanlığı'nın hesabındaki Türkçe sorunu nedeniyle bir karışıklık daha yaşandı. Belediye yetkilileri, "Tüm toplu taşımalardan ücretsiz faydalanabilirsiniz." şeklindeki cümleden sadece İBB tarafından sağlanan toplu taşıma hizmetinin anlaşılması gerektiğini belirttiler.

İstanbulluların önemli bir bölümü belediyeye ait toplu taşıma araçlarının 1 Ocak'ta ücretsiz olduğunu araçlara binerken öğrendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şerif

İstanbulu belediye başkanı değil CHP partisi yönetiyor İmamoğlu sadece kukla

Putsavar

aman ne büyük jest 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23