• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İktidarı Osman Öcalan ile hedef alanlar nerede! Atatürk'ün mirasçılarına sözünüz yok mu?

Yeniakit Publisher
2022-11-18 20:36:00 - 2022-11-18 23:05:58
İktidarı Osman Öcalan ile hedef alanlar nerede! Atatürk'ün mirasçılarına sözünüz yok mu?

CHP'liler başta olmak üzere kuyruğuna takılan sözde milliyetçi-muhafazakarların da aralarında olduğu muhalefet, her terör olayında Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkması üzerinden iktidarı hedef alırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte PKK'nın kanallarına çıkıp Türkiye'yi kötüleyen CHP'li üst düzey yöneticilere kör kalıyor.

 Yeniakit.com.tr 

Yaşanan her terör olayında Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasını eleştirenler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partinin üst düzey yetkililerinin PKK kanallarına çıkıp, Türkiyeyi karalamalarına bir defa bile cevap vermedi.

İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan hain terör saldırısını siyasete alet eden muhalefet, bakanlık vermek şartı ile anlaştığı HDP'den çekinerek, PKK'nın adını bir defa bile anamadığı taziye mesajlarında, iktidarı hedef aldı.

Direkt olarak, "Bombayı Cumhurbaşkanı Erdoğan" patlattı demeye cesaret edemeyen iktidar düşmanları, ahlaksız ifadelerle AK Parti'yi hedefe koydu.

Yaşanan tartışmalı süreçte, Osman Öcalan'ın TRT canlı yayınına katılması yeniden gündeme geldi.

Osman Öcalan'ın TRT'ye katılması üzerinden iktidarı hedef alan ahlak yoksunları; CHP'li yöneticilerin PKK terör örgütünün yayın organlarındaki programlara katılıp Türkiye'yi karalamalarına ise kör kaldı.

Yıl 2015 - Atatürk'ün partisi CHP'yi yöneten Kemal Kılıçdaroğlu IMC TV'de

Yıl 2015 - Atatürk'ün partisi CHP'nin İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Med Nuçe TV'de

Yıl 2019 - Atatürk'ün partisi CHP'nin İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ANF News'te

Yıl 2021 - Atatürk'ün partisi CHP'nin Grup Başkanvekili Özgür Özel Medya Haber TV'de

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yorumcu

Osman Öcalan çıktı da PKK'ya kadro mu aradı?? Silahı bırakın şiddet doğru yol değil dedi.. bu saman kitlesi gibi sırtını Pkkye dayayanlara mı dayadı?? Akıl bedava he mi Laz uşakları

yaşamak güzel

resimleri olan bu 3 kişi vatan hainleridir.inşallah 2023 seçimlerinden sonra vatan a ihanetten yargılanmalılar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23