• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhanet çetesi açık açık ifade etti! "FETÖ'cülerle helalleşeceğiz"

Yeniakit Publisher
2021-12-24 14:39:00 -

PKK’nın sözcüsü HDP ile ittifak içerisinde olan CHP’de skandallar bitmiyor. HDP’ye vaatlerinden sonra CHP’li Sezgin Tanrıkulu, açık açık 200 kişiden fazla vatandaşın şehit olmasından sorumlu hain FETÖ’cülerle helalleşeceğini ve OHAL komisyonu üyelerini yargılayacağını söyledi.

Telefonla bir televizyon programına katılan CHP’li İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu olası bir hükümet değişiminde FETÖ’cülerle helalleşeceğini söyledi.

“Olası bir iktidar değişimde, ilk yapacağımız işlerden biri KHK’lılarla helalleşmek ve haklarını iade etmek olur.” diyen Tanrıkulu, olası bir iktidar değişimde OHAL komisyonu üyelerini de yargılayacaklarını söyledi.

‘Onlar mağdur edilmişlerdir’

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, FETÖ’cüler için, ‘onlar mağdur edilmişlerdir’ diyerek OHAL Komisyonu üyelerini de yargılayacağını belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vanlı mehmet

Bu millet bunlara oy veriyoryar ona şaşarm

GİBİ

KİBİR ABİDESİ HIRSIZ DİYETNİ ALIP ZENGİN FETOCULARLA HELLALAŞTI FETTAH TAMİNCE KAVURMACI ORKİDE YAPİĞLARININ SAHİBİ HES IN SAHİPLERİYLE OLDUĞU GİBİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23