• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB'ye bağlı maaş alamayan taşeron işçiler sordu: Ekrem başkan hiç aç kaldın mı?

Yeniakit Publisher
2020-04-17 02:17:00 - 2020-04-17 09:11:59

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İBB'ye bağlı maaş alamayan taşeron işçiler sordu: Ekrem başkan hiç aç kaldın mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı bir taşeron firmada çalışan işçiler, 1 yıldır maaş alamadıklarını belirterek Saraçhane'de eylem yaptı. Eylem yapan işçiler, "Ekrem Başkan hiç aç kaldın mı, çocuklarımız aç" pankartları açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait taşeron firmada çalıştıklarını belirten işçiler 1 yıldır çalıştıkları iş yerinden maaş alamadıkları gerekçesiyle Saraçhane'de bulunan belediye binası önünde toplanma kararı aldı.

Polisten 'sosyal mesafe' nedeniyle eyleme engel

Polis ekiplerinin önlem aldığı eylem öncesinde belediye binası önüne gelen işçilerin basın açıklaması yapmasına polis ekipleri izin vermedi. Polis ekipleri belediye binası önüne gelen işçileri buradan uzaklaştırdı.

Daha sonra ellerinde dövizlerle tekrar belediye binası önüne gelen işçilere polis ekipleri 'Sosyal Mesafe' kuralına uymaları halinde eylem yapmalarına izin vereceklerini kaydetti. Sosyal mesafe kuralına uyarak burada toplanan işçiler ellerindeki dövizlerle bir süre bekledi.

"Ekrem başkan hiç aç kaldın mı?"

Eylem yapan grubun ellerinde "Ekrem Başkan hiç aç kaldın mı?", "Çocuklarımız aç", "İBB yol bakımda çalışmaktayım, maaş alamıyorum" ifadelerinin yer aldığı dövizler bulundu. İBB yönetiminden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken eylemini sonlandıran işçiler daha sonra sessiz bir şekilde buradan ayrıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SUZAN

BU PANKARTLARI AÇANLAR OY VERMİSMIYDI İMAMOGLUNA ÇOK MERAK ETTİM.

sizofren savar

EKREM-19 AÇ KALMAZ. ANTRİKOT YER..ODA YOKSA YARDIM KOLİLERİNİ PATLATIR..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23