• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum

Yeniakit Publisher
2020-03-08 09:59:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyorum

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülke için yaptığı çabaları, verdiği emeği görüyor ve takdir ediyorum, saygı duyuyorum. Eserler bırakıyor, bu ülke vatandaşı olarak, bu ülkenin yarınına evlat yetiştiren bir anne olarak gurur duyuyorum, iftihar ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, A Haber muhabiri Emirhan Ergen'in gündeme dair sorularını yanıtladı. Şehit aileleri için başlatılan yardım kampanyası hakkında konuşan Koçyiğit, "Yapılan alışverişin geliri şehit ailelerine verilecek. Çarşıyı gezen hanımların duyarlı olmaları beni mutlu etti. Biz Türk insanı böyleyiz. Her zaman yardım etmeye hazırız, lokmamızı sevgimizi paylaşmaya hazırız. Bizi biz yapan en güzel özelliğimiz de bu..." diye konuştu.

Kültür ve Sanat Kurulu üyesi olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Kültür ve sanat politikalarının geliştirilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ait olduğumuz toplumun kültürünün geleceğe taşınmasıyla ilgili projeler üretip ve düşüncelerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Eleştiriler sadece bana yapılmıyor"

Kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt veren Hülya Koçyiğit, "Eleştiriler sadece bana yapılmıyor. Toplumda belli politik görüşleri olan insanlar, farklı görüşteki insanlar birbirlerini kıyasıya acımasız bir şekilde karalamaya çalışıyorlar. Halbuki gönül diliyor ki, insanız birbirimize muhtacız. Birlikte yaşamı paylaşmaya ihtiyacımız var. Politik görüşlerimiz farklı olabilir. Herkesin farklı dünya anlayışı da olabilir. Demokrasi dediğin insanın fikrini açıkca ifade edebilmesi demektir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülke için yaptığı çabaları, verdiği emeği görüyor ve takdir ediyorum, saygı duyuyorum. Eserler bırakıyor, bu ülke vatandaşı olarak, bu ülkenin yarınına evlat yetiştiren bir anne olarak gurur duyuyorum, iftihar ediyorum. Bunu da ifade ediyorum. Herkesin fikrini ifade ettiği gibi. Bunu bir kısım insanlar eleştiriyor. Eleştirsinler!" dedi.

"Şehitlik çok önemli bir mertebe"

Koçyiğit, ''Bu topraklar şehit kanlarıyla sulandı. Bizim için şehitlik çok önemli bir mertebe. İnancımız gereği çok önemli bir mertebe. Ancak ateş düştüğü yeri yakar. O ailenin yanında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerekir. Evladını bir ülke için feda etmiş. Bu vatan için helal olsun diyen bu anne babanın yanında olmamız gerekir'' diye sözlerini bitirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İyiler iyi olani tanir

Kotuler kotu olani tanir birazcik insafi olan,hizmeti gazmedemeyen insanligindan utanir sayin kocyigit hanima tesekurler.

Erkan

Konyaaltı plajının işletmesinin verilmesini, otellerimin borçlarının yapılandırılmasını ve vergilerinin halledilmesini banada yapsınlar ben de yağ çekerim ama ben yağ çekmem sizin gibi iki yüzlü olamam, Allah korusun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23