• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hükümetten Almanya'ya Adil Öksüz çağrısı

Yeniakit Publisher
2018-06-18 13:24:00 - 2018-06-18 14:45:29
Hükümetten Almanya'ya Adil Öksüz çağrısı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün Almanya'da bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması gerektiğini söyledi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Adil Öksüz'ün Almanya'da olup olmadığına, Almanya'da ise nerede olduğuna dair Alman hükümetinin araştırma ve açıklama yapması lazım" dedi. Bozdağ ayrıca, bedelli askerlikle ilgili olarak "TSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacağını belirten Bozdağ, Muharrem İnce ile ilgili çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Bozdağ, 'Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar' diye konuştu.

Bozdağ: "Terörle mücadele seçim var diye askıya alınamaz. Terörle mücadelenin gerektirdiği kurallar neyse kesintisiz devam edecektir."

Bozdağ: (Bedelli askerlik) TSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak bedel ve yaş sınırı belirlenecek, ona göre adım atılacak."

Bozdağ: "OHAL uzatılmayarak kaldırılabilir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bozdağ: "Muharrem İnce konusunda duyumlar geliyor 'hemen genel başkanlığa oynamayacak, gözünü İstanbul'a koymuş' diyorlar. Şu anda 'onun hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil bir yere belediye başkanı olmak için yatırım yapıyor' diyorlar, bakalım göreceğiz. Öyle ya da böyle CHP'de bir değişim olacak ama nasıl olacağını hep beraber göreceğiz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23