• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Huawei Watch GT 2 akıllı saat Türkiye'de | Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı

Yeniakit Publisher
2019-11-20 17:10:00 -
Huawei Watch GT 2 akıllı saat Türkiye'de | Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı

Akıllı saat kullanımının arttığı son dönemlerde Huawei yeni çıkardığı akıllı saatin tanıtımını yapmıştı. Ülkemizdeki satış fiyatı da belli olan bu saatin özelliklerini sizler için derledik. Peki ama Huawei Watch GT 2'nin özellikleri nelerdir? Huawei Watch GT 2 fiyatı nedir? Huawei Watch GT 2 nasıl çalışır? Huawei Watch GT 2 tasarımları ve çeşitleri...

Akıllı saat kullanımının arttığı son dönemlerde Huawei yeni çıkardığı akıllı saatin tanıtımını yapmıştı. Ülkemizdeki satış fiyatı da belli olan bu saatin özelliklerini sizler için derledik. Peki ama Huawei Watch GT 2'nin özellikleri nelerdir? Huawei Watch GT 2 fiyatı nedir? Huawei Watch GT 2 nasıl çalışır? Huawei Watch GT 2 tasarımları ve çeşitleri...

Huawei en son yaptığı etkinlikle Huawei Watch GT 2'nin özelliklerini ve fiyatını belirlemişti. Ülkemizdeki satış fiyatı da belirlenen akıllı saat oldukça büyük bir yankı uyandırdı. 

Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı nedir?

Huawei etkinliği ile beraber Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı ortaya çıkmıştı. önceki nesle göre daha geniş bir ekranla bizi karşıladığını söyleyebiliriz. 46mm ve 42mm olmak üzere iki farklı boyut ile birlikte gelen akıllı saatin 46mm’lik versiyonunda 454 x 453 piksel çözünürlüğünde ekran kullanılıyor.

huawei watch gt2 akıllı saat özellikleri ve fiyatı

Gücünü Kirin A1 işlemciden alan saat bu işlemci ile çok daha iyi bir Bluetooth bağlantısı sağlıyor. Bu saatte 4 GB dahili depolama alanı  yer alıyor. 46mm’lik versiyonda 32 MB, diğer versiyonda ise 16 MB RAM görev alıyor. Bluetooth kulaklıkların doğrudan bağlanabildiği saatte yerleşik GPS ve adımsayar gibi sensörler kullanılıyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Beraberinde yerleşik bir mikrofon ve hoparlörle gelen saat ile müzik dinlemek mümkün. Bunun yanı sıra sim kart girişi bulunmamaktadır. 

46mm’lik Watch GT 2′de 455 mAh batarya kullanılıyor. Dolayısıyla bu da 2 haftalık pil kullanım ömrünü kullanıcıya sunmak demek oluyor.

Ayrıca, ivmeölçer, jiroskop, magnetometre, kalp atış hızı sensörü, barometre, ortam ışığ sensörü, kapasitif sensör, GPS ve Bluetooth 5.1 de saatlerin sensörleri ve bağlantıları arasında yer alıyor.

 

 Huawei Watch GT 2 çeşitleri ve özellikleri 

Huawei‘nin yeni nesil akıllı saati Watch GT 2, 46 mm’lik versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Huawei Watch GT 2 1.499 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23