• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hollanda’da Gazze tokadı yemişti! Katil İsrail’den vatandaşlarına çağrı

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Hollanda’da Gazze tokadı yemişti! Katil İsrail’den vatandaşlarına çağrı

Gazze’de uyguladığı soykırım nedeniyle dünyanın her yerinde tepki gören terör devleti İsrail, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 7 Kasım'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Ajax-Maccabi Tel Aviv maçı öncesi ve sonrası yaşanan olaylar nedeniyle yurt dışındaki İsraillilere gelecek hafta büyük sportif ve kültürel etkinliklere gitmemeleri çağrısı yaptı.

İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi’den yapılan açıklamada, İsraillilere yurt dışındaki gösterilerden uzak durma, İsrail ve Yahudi kimliğini gizlemenin yanı sıra gelecek haftaki büyük sportif ve kültürel etkinliklerden kaçınmaları çağrısında bulunuldu.

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyösü Saint-Denis'deki Stade de France'ta 14 Kasım'da Fransa-İsrail futbol karşılaşması düzenlenecek. Fransız yetkililer, Ajax-Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde ve esnasında yaşananların ardından Fransa-İsrail futbol karşılaşması için yoğun güvenlik tedbirleri alıyor.

İsrailli taraftarlar, Ajax-Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde ve esnasında, Filistin destekçilerine saldırıp provokasyonlarda bulunarak olay çıkarmıştı. Hollanda'da maç öncesinde ve sonrasında çıkan olaylar kapsamında 62 kişi gözaltına alınmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koparan

Bebek katili Siyonist; Gaz zede uyguladığın bebek kat liam ve vahsetinden sonra kiyamete kadar ellerinde ve midendeki bebek kanları nin hesabını veremiyecek sin.Saklanamayacaksin. Nerede görünürsen insanlik senin layık oldugun cezayı fazlasiyla verecek. Kuran Ayetinde yazdığı gibi" Ey israil oğulları. Kiyamete kadar lanetlisiniz.Yeryü zünde tekrar bozguna ugra yacaksiniz'ki ; Saklanacak bir incir ağacı dahi, bula mayacaksınız.Yapraklar dile gelip,ey insan evladı burada saklanan bir lanet lenmiş siyonis şeytan var diyecek ve yerini göste recek." O'gün gelecek sen hala " susuz, ilacsiz filistinlilerin çadır larını fosfor bombalariyla yak..!

Mehmet

Fifa yı yönetenler aşşağlık ve iki yüzlü pislikler bu kurumların güvenilirliği yoktur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23