• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Herkes "Bu isim tamam" diyecek! AK Parti'den yerel seçim sürprizi

Yeniakit Publisher
2018-11-15 10:03:00 - 2018-11-15 10:04:02
Herkes "Bu isim tamam" diyecek! AK Parti'den yerel seçim sürprizi

AK Parti, yerel seçimler için sürpriz bir politika izleyecek. İddiaya göre, siyasete daha önce girmemiş ve adaylık başvurusu olmayan kişilere teklif götürüldü. Açıklama yapan bir parti yöneticisi, "Çok sürpriz isim var. Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz." diye konuştu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak kulis yazdı. Selvi, "Bu arada AK Parti'de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti'de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor." dedi. AK Parti'li bir yönetici "Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz." diye konuştu.

"Yeniden aday gösterilmeyecek isimler tespit edildi"

Selvi, "Muhalefet cephesinde ne olur, AK Parti'nin sürprizleri neler?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda tüm illerle ilgili çalışmaların ilk ayağı tamamlandı. Yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları tespit edildi" ifadesini kullandı.

"Belediyecilik bizim işimiz"

"Bu hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ve komisyonların çalışmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında ikinci tur çalışmaları başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti heyetine 'En büyük parti biziz. En güçlü parti biziz. Belediyecilik bizim işimiz. En iyi sonucu alacak şekilde çalışacağız' dediği söyleniyor" diyen Selvi, şu şekilde devam etti:

"Sürpriz isimler var"

"Bu arada AK Parti'de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti'de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor. Bir parti yöneticisi, 'Bilinen isimler dışında dışarıdan çok sürpriz isimler var. Açıklandığı zaman 'Tamam, bu çok doğru bir isim' denilecek kişilerle görüşüyoruz. Kamuoyu bizi beklesin' dedi."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23