• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her seferinde istemeden de olsa bu fotoğrafı yayınlatmak zorunda bırakıyorsunuz

Yeniakit Publisher
2019-11-14 14:19:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Her seferinde istemeden de olsa bu fotoğrafı yayınlatmak zorunda bırakıyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı görüşme esnasında bir fotoğrafın kırpılarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ayakta bekletildiği şeklinde servis edilmesi, yıllar önce çekilen Ecevit-Clinton fotoğrafını akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beyaz Saray'da ABD Başkanı Donald Trump'la görüştü. Görüşmeye Türk ve ABD heyetinden birçok isim katılırken, görüşmenin bitmesinin ardından Türkiye düşmanları yine harekete geçti.

Fotoğrafı kesip algı oluşturmaya çalıştılar

İki liderin görüşmesi esnasında çekilen bir fotoğrafla manipülasyon yapmaya çalışan Türkiye düşmanları, bu kez hedefe Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu aldılar. Başta Karanlım Oda TV gibi malum solak siteler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Trump'ın görüştüğü anda çekilen fotoğrafı keserek, sosyal medyada 'Çavuşoğlu ayakta bekletildi' şeklinde servis etti. Provokatörlerin yalanı, çok geçmeden fotoğrafın orjinalinin ortaya çıkmasıyla ortaya çıktı. Fotoğrafın gerçek halinde, Bakan Çavuşoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında, ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'nun ise Başkan Trump'ın yanında ayakta beklediği görülüyor.


Ecevit'in görüntüsü akıllara geldi

Öte yandan Erdoğan-Trump görüşmesinde Bakan Çavuşoğlu üzerinden Türkiye'yi küçük düşürmeye çalışanlar, yıllar önce ABD çekilen ve Türkiye'nin unutmaya çalıştığı fotoğrafı akıllara getirdi. Bilindiği gibi o görüntülerde eski Başbakan Bülent Ecevit, eski ABD Başkanı Clinton'ın karşısında el pençe durması gündem olmuştu. Ecevit’in söz konusu görüntüleri hala hafızalardaki yerini korurken, solak medyanın bu görüntüleri görmezden gelerek, her fırsatta algı operasyonlarına girişerek Erdoğan hükümetini karalamaya çalışması dikkat çekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ccc

Ali neyin kafasını yaşıyorsun....

EKOLL

İtler ürmeye devam edecek lakin onlar ürse de kervan yürüyecek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23