• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her partiden bir isim etiketlendi... Düğün ittifakı

Yeniakit Publisher
2021-09-26 15:19:00 - 2021-09-26 17:25:10
Her partiden bir isim etiketlendi... Düğün ittifakı

CHP'den Eren Erdem'i, Gelecek Partisi'nden Ahmet Davutoğlu'nu ve Saadet Partisi'nden MYK Üyesi Bülent Kaya'yı etiketleyerek sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan DEVA Partili Cem Avşar, "Düğünlerde bile bir aradayız" mesajı vermeye çalıştı.

 yeniakit.com.tr 

AK Parti'yi ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan devirmek için bir araya gelen DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) düğün ittifakında buluştu.

DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Cem Avşar, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Kaya, CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem ve Gelecek Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Doğan Demir'i etiketleyerek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Özellikle her partiden bir ismi etiketleyerek "Düğünlerde bile bir aradayız" mesajı vermeye çalışan DEVA Partili Cem Avşar yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek Partisi Genel Başkanı sayın Ahmet Davutoğlu, kıymetli dostlarım Gelecek Partisi MYK Üyesi Doğan Demir, CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Saadet Partisi MYK ÜYesi Bülent Kaya ile dostumuz Özgür ile Ayça'nın düğününe katıldık."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Cem Avşar, paylaşımında düğünde çekildiği fotoğraflara yer verirken benzer bir paylaşım da CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem'den geldi.

İşte Eren Erdem'in o paylaşımı:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

refik zengin

Avrupa düğünü bıraktı bizim nillet bırakmadı.

Fatıh

Düğünün kutlu olsun... Güzel düğününde siyasi mesaj verdiniz madem, bizde 2023 de Cumhur ittifakının zaferiyle millet bahcesinde milletle aşkınıza güzel Osmanlı şerbeti içeriz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23