• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li Hasip Kaplan'ın 'kerhane' merakı büyük tepki çekti

Yeniakit Publisher
2020-03-19 23:28:00 - 2020-03-19 23:31:44

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
HDP'li Hasip Kaplan'ın 'kerhane' merakı büyük tepki çekti

Türkiye'de koronavirüs salgınına ilişkin kritik önlemler alınırken terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den akılalmaz bir çıkış geldi. HDP'li Hasip Kaplan, sosyal medya hesabından 'Merak ettim. İktidar kerhaneler ile ilgili bir karar aldı mı?' diye sordu. Kaplan'ın paylaşımına tepki yağdı.

Türkiye'de koronavirüs vakası 191'e ulaşırken, hem devlet hem de millet tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ise merak ettiği konu 'Kerhaneler ne olacak?' oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün koronavirüs tedbirleri kapsamında "Ekonomik İstikrar Kalkanı" adını verdiği ekonomiyle ilgili alınacak ve 100 milyar liralık paketi içeren tedbirleri açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Türkiye'deki vaka sayısının 191, ölü sayısının ise 3 olduğunu duyurdu.

Türkiye, 'Evinizde kalın' çağrılarına uyup bu durumları konuşurken HDP'den ise skandal bir çıkış geldi.

 "İktidar kerhaneler ile ilgili bir karar aldı mı?"

Herkes canının derdindeyken HDP'li Hasip Kaplan, sosyal medya hesabından "Merak ettim. İktidar kerhaneler ile ilgili bir karar aldı mı?" diye sordu.

Takipçileri Kaplan'ın bu sorusuna tepki gösterdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Xyz

Niye gidememekten mi korktun

Hikmet

Yok şimdilik bir kısıtlama yok sen işine gücüne devam edebilirsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23