• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Haydi Bismillah”

Yeniakit Publisher
2019-04-04 10:36:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
"Haydi Bismillah"

Yerel seçimlerde aldığı yüzde 70,5’lik oy oranı ile Türkiye rekoru kıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Başarımızın sırrı, hemşehrilerimizle iç içe olmaktır” dedi. “Haydi Bismillah” diyerek yeniden yola çıktıklarını belirten Altay, emanete sahip çıkacakları mesajını verdi.

Türkiye’de Büyükşehirler arasında en yüksek oyu olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay seçim süreci ve çıkan sonucu değerlendirdi.

AK Parti’nin oy oranını artırdığını ve Büyükşehirler içinde yüzde 70.5 oy oranı ile Türkiye rekoru kırdıklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Öncelikle bize büyük bir destek veren Konyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Konyalı hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan gönül bağlarını sandıkta gösterdiler. Konya’mızın genelinde aldığımız sonuçlar Konya’nın Cumhur İttifakı’mıza desteğini ortaya koymuştur” dedi.

“Aynı dili konuşuyoruz”

Konya’da gönüllere girmeyi başardıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Başarımızda en büyük etken hemşehrilerimizle aynı dili konuşuyor olmamız. 9 yıl Selçuklu belediye Başkanlığı dönemimizde  her işimizi hemşehrilerimize danıştık. Selçuklu’da olduğu gibi Konya’da da “ortak akıl” ile yönetim vadettik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Konya ziyaretlerinde “Gönül Belediyeciliği En Çok Konya’ya Yakışacak” demişti. Konya bir gönül şehri ve bu şehirde biz gönüllere girmeyi başardık. Hemşehrilerimiz bize gönüllerini açtılar. Biz de Konya’ya gönlümüzü verdik. Allah birliğimizi bozmasın. Konya’da rekor oy aldığımız için Allah’a hamd ediyorum. Bizim rekor kırmamızdan daha önemlisi AK Parti’mizin seçimlerden birinci parti olarak çıkmasıdır. Halkımız Cumhur İttifakı’na olan güvenini tazelemiştir. Türkiye rekoru kırmaktan daha önemli olan bence bu Cumhur İttifakı ruhunun devam ediyor olmasıdır.

“Emanete sahip çıkma sırası şimdi bizde”

Haydi Bismillah” diyerek yeniden yola çıktıklarını belirten Altay, emanete sahip çıkacakları mesajını vererek, şunları söyledi: “Büyükşehirler içinde en fazla oy almanın sorumluluğu ile hizmet edeceğiz. Seçimleri geride bıraktık ve Konya’nın geleceği için kolları sıvadık. Bize oy veren vermeyen tüm hemşerilerimizi kucaklayıp “Haydi Bismillah” diyerek yeniden yola çıkıyoruz. Konyalı hemşehrilerimiz ne zaman önlerine sandık gelse gerekeni yaptılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Konya ziyaretlerinde bizi Konya’ya Konya’yı da bize emanet etmişti. Konya emanetine sahip çıktı şimdi emanet sırası bizde. Biz de bize verilen emanete gözümüz gibi bakacağız.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23