• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hayati İnanç, Ağrı’da salonlara sığmadı

Yeniakit Publisher
2020-02-18 12:33:51 -
Hayati İnanç, Ağrı’da salonlara sığmadı

Ağrı Sivil Toplum Platformu ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Şair ve Yazar Hayati İnanç ile "Can Veren Pervaneler" isimli söyleşi yoğun ilgi gördü.

Ağrı Sivil Toplum Platformu ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Şair ve Yazar Hayati İnanç ile "Can Veren Pervaneler" isimli söyleşi yoğun ilgi gördü. Üniversitede yapılan etkinliğe 2 bine yakın dinleyici katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Salonunda düzenlenen programa Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Baro Başkanı Mehmet Salih Aydın, daire amirleri, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansta konuşan Hayati İnanç, çeşitli dönemlerde yaşamış ve iz bırakmış şairlerden örnekler vererek yaşadığı ve hayatında önemli iz bırakan olayları katılımcılara mizahi bir dille anlattı. Hayatın içinden, İslam’dan, yaşamdan konuları verdiği örneklerle anlatan İnanç, konferansa katılan protokol üyelerini ve salonda bulunan kalabalığı zaman zaman güldürdü.

Katılımcılara teşekkür eden, Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Salih Aydın, “Bizim gençliğe bir sözümüz vardı. Bu vesile ile Hayati İnanç hocamızı Ağrı’ya davet ettik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Ağrı’nın en büyük salonu bu etkinliğe yetmedi. Aynı ilgiyi Eleşkirt ilçemizde de gördük. Bu etkinliğe ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Etkinlikte bize paydaş olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Eleşkirt Kaymakamlığımız ve ÜNİAK teşkilatına destekleri dolayısı ile minnettarım. Platform olarak kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23