• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uçakta slogan atan muhaliflere bakan Nebati'den cevap

Yeniakit Publisher
2023-05-29 22:50:00 - 2023-05-29 22:51:54
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

Pazar günü yapılan 2. tur seçimiyle birlikte, sandıktan galip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12. Cumhurbaşkanı olarak göreve başladı.

Muhalefette ise seçimin sorumlusu aranırken, sonuçları kabul edemeyenler de yok değil.

"Hak, hukuk, adalet" sloganları attılar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bulunduğu, THY'nin Ankara - İstanbul uçağı hava şartları sebepli rötar yapınca, bakan Nebati'den dolayı beklediğini sanan yolcular ile bakan arasında tartışma yaşandı.

Yolcular arasında bulunan muhalifler "Hak, hukuk, adalet" diye slogan attılar.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim"

Duruma tepki gösteren Bakan Nebati ise, "AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Muhalifim. Biri kudurmuş bilmem ne, öteki eşek gibi hazmedecekler diyen yorumları görünce onurlu ve namuslu bir muhalif olmanın ne kadar değerli olduğunu anlıyorum. Neyi hazmedeceğiz? 12 milyon yabancıyı mı? Yabancılara satılan binlerce vatan toprağını mı? Muhalifiz diye teröristlikle suçlanıp mermiyle tehdit edilmemizi mi? Yüzde 100'ü geçmiş halkın enflasyonunu mu? Bu yorum büyük ihtimalle yayınlanmayacak. Ama safımız ve duamız belli olsun. Ne teröristiz ne vatan haini. Sadece AKP'li değiliz, yanlışları dile getiriyoruz. Allah bize hak etmediğimiz şekilde davranmayı normal sayan herkesi ıslah etsin. Mümkün değilse de bu dünyada evlat acısı ile, gerçek dünyada ise rahmetinden uzak kalma ile cezalandırsın.

emir

siz önce o uçağa bindiğinize sevini ve teşekkürler edin.nankör olmayın.uçak mı biliyorduk.uçakla cenazeye falan kavuşanlar aktarmalı gelir ve uçakla geldim derler hava atarlardı.bizler de imrenirdik.sayın cumhurbaşkanımız sayesinde uçaklara hızlı trenlere biner olduk değil mi. neyin kuyruk acısı var sizde.aslında siz kazandınız da haberiniz yok.ayrım yok.herkese eşit davranılıyor.bak sizin lideriniz kendine oy verenlere seslenip teşekkür ediyor.buna ne denir.buna millet iradesine saygısızlık denir.siz iktidar olsanız böyle hazmedemediğinize göre o zaman ne yaparsınız acaba.belki sizden olmayanları uçağa dahi bindirmezsiniz.belki yaşama hakkı tanımazsınız.ne biçim güruhsunuz siz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23