• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hapiste evlat hasreti çekiyorlar!

Yeniakit Publisher
2020-05-29 11:02:00 - 2020-05-29 11:07:04

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Hapiste evlat hasreti çekiyorlar!

Süresiz nafaka mağdurları, sorunlarının çözümü için acilen atılacak somut adımları beklerken, bazı nafakazedeler yine bir bayramı daha nafakayı ödeyemedikleri çocuklarında uzakta cezaevinde geçirdi.

 Resul Ekrem Şahan  Ankara 

Mahkemelerin babalarla çocukların görüşmesi için belirli saatlerde görüntülü konuşma hakkı tanımasına rağmen gözlerini intikam hırsı bürümüş bazı kadınların numaralarını değiştirerek evlatları babalardan ve adaletten kaçırdığını söyleyen Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucusu İlhan Ergincan, “Vicdanı olmayana adalet ne yapabilir deniliyor. Velayetin adalet göstermeyen taraftan çocuğun alınıp mağdur olana verilmesi uygulansa ortada ne velayet sorunu kalır, ne de yüreği evlat hasreti ile yanan mağdurlar kalır” dedi. Babası ile birlikte oyun oynama hayali kuran çocuğun döktüğü gözyaşının hesabını kimsenin veremeyeceğini söyleyen Ergincan, “Eski eşinden boşanmış kendisine yeni hayat kurmuş çocukları olmuş babayı nafakasını ödeyemediği için bu bayramda eşinden çocuklarından kopardılar ve bunun adını da adalet koydular. Hırsızların, ayyaşların, esrarcıların, iftiracıların ve gözleri para hırsı bürümüş evlilik avcıları dışarıda kol gezerken, işsizlikten dolayı nafakasını ödeyemeyen gariban hapiste çocuğunun kokusundan ayrı bayram geçirdi. Babası hapiste olan çocuğun yüreği boşluktadır. Gözleri camda babasına sarılacağı bir günün hasreti ile yanan çocukları bu bayramda da üzdünüz” ifadelerini kullandı.

 

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SUZAN

YAZIK GÜNAH.GERCEKTEN MADUR OLAN İNSAN COK.

Alim

Yahu böyle bir yasa olabilirmi kardeşim acilen ama acilen bu insanlar salı verilmeli aileleriyle yavrulariyla kavuşturulmali ve bu saçmalık son bulmalidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23