• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani makarnacılardı! Şimdi ne oldu?

Yeniakit Publisher
2021-10-20 01:07:00 -
Hani makarnacılardı! Şimdi ne oldu?

Ortada Cumhurbaşkanı adayı bile yokken seçim havasına giren CHP iyice şaşırdı. CHP'nin fakirleri hedef alan seçim afişi büyük bir tepkiyle karşılandı.

Dar gelirli insanları makarnacılar, kömürcüler diye aşağılayan CHP zihniyeti şimdi fakirler üzerinden oya kazanma yoluna gitti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotosunun yer aldığı CHP'nin reklam afişinde, "Kaybettiğini yerine koyma vakti! Torpilin kaynağı olan mülakatla işe alım kalkacak. Kamuya personel alırken yoksul ailelere öncelik tanınacak." ifadeleri kullanılarak bir skandala imza atıldı. Afişteki oy için fakirlere torpil yapılması vaadi büyük bir tepki çekti.

Sosyal medyada birçok insan hazırlanan afişe ağır eleştiriler getirdi.

İşte o eleştirilerden bazıları:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

06mtyazıyor

Fetöcülerle paralel devlet kuran akp dir. Şimdi tügva ile paralel devlet kurmuş. Devlet kadrolarını bedavadan işgal ediyorlar. Fetöcüler zamanında kpss den 80 puanlar aldım. Sorular çalınıyor dediğimizde kimse sesimizi duymadı. Şimdi yine torpille memur olunuyor. Kpss puanlarımı tek tek isteyene atarım fetö zamanındaki. Şimdi ben öğretmen oldum. Atama doğru dürüst verilmediği için işsiz kaldım. Babam yok yetim büyüdüm binbir zorluklarda okudum ve hala mağdur ediliyorum. Sadece Alemlerin rabbi olan Allaha havale ediyorum hepinizi. Hayy ve Kayyum olan Allah sesimi duysun. 3 üniversite bitirdim. Torpilim yok Öğretmenim nereye gitsem emeğimi çaldılar atama vermediler. Şimdi Rabbimden tek dileğim sen bunların hepsinin Makamını koltuğunu devir Allahım. Ben işsiz kaldım ve ders çalışmaktan mafoldum. Şikayetim Rabbime hepinizi Allaha şikayet ediyorum. Emeklerimizi çalıyorsunuz.

"chp li elediyelerde namus sozu verip tutmadigimiz isten atilmalarda yoksul ailelere oncelik vereceguz, veriyoruz, yaptiklarimiz yapacaklarimizin garantisidir!!!" SEKLINDE OLMALIYDI AFISTEKI SLOGAN

........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23