• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamaney'in torunu koronavirüsüne yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-03-01 14:01:00 -
Hamaney'in torunu koronavirüsüne yakalandı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ölümcül koronavirüsü komşu ülke İran'a da sıçradı. Bugüne kadar 43 kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiği İran'da hastalık ülkenin zirvesindeki isimlerde de görülüyor. Son olarak İran'ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in torununda da koronavirüsüne saptandı.

Çin'in ardından koronavirüs kaynaklı ölümlerin en çok görüldüğü ülke İran'da Ayetullah Ali Hamaney'in torunu da koronavirüse yakalandı.

Dünya koronavirüs salgınıyla boğuşuyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan salgın dünyanın bir çok ülkesine yayıldı. Virüs nedeniyle bugüne kadar tüm dünyada 2 bin 980 kişi hayatını kaybetti.

Hamaney'in torunu da yakalandı

Koronavirüs İran'da bugüne kadar 43 can aldı. Ülkede koronavirüs kaynaklı 593 vaka görüldü. Bugün gelen haber ise salgının boyutunu gözler önüne seriyor. İran'ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in torunu koronavirüse yakalandı. Arap kaynaklı haber kuruluşları bu haberi servis ederken Tahran'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Ne olmuştu?

43 kişinin koronavirüs nedeniyle öldüğü İran'da Sağlık Bakanı Yardımcısı İreç Herirçi, Hükümet Sözcüsü Ali Rebii, milletvekili Mahmud Sadıki, Meclis Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur ve İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Önce putperetsler sonra papa ve avamesi şimdi kâfir uşağı , müslüman katili hamaney . Allah büyüktür

Erğ

Bu korana virüs hastalığı, gider ayak müslüman düşmanlarının hastalığı olmaya başladı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23