• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk Bakkal alışverişi nasıl yapılacak? İstanbulkartla bakkaldan alış veriş yapılır mı?

Yeniakit Publisher
2021-06-11 15:00:00 - 2021-06-11 15:01:23
Halk Bakkal alışverişi nasıl yapılacak? İstanbulkartla bakkaldan alış veriş yapılır mı?

Halk Bakkal projesi nedir? İstanbulkartla bakkaldan alış veriş nasıl yapılacak? İstanbulkartla bakkallardan nasıl alış veriş yapılacak? İstanbulkartla bakanlardan alış veriş ne zaman başlayacak? İstanbulkartla bakkallardan alış veriş yapılır mı? soruları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Halk Bakkal' projesini kapsamında yaptığı konuşma sonrası merak edilir oldu. Peki hangi kartlarla bakkallardan alış veriş yapılır? İstanbulkartla mahalle bakkallarından alış veriş yapılacak mı? İşte detaylar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı'daki Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'Halk Bakkal' tanıtım toplantısına katıldı.

Toplu taşımada kullanılan İstanbulkartların, anlaşmalı bakkallarda geçerli olacağını belirten İmamoğlu, "Bugün itibariyle İstanbullular ceplerinde 18 milyonun üzerinde İstanbulkart taşıyorlar.

Şimdiye kadar çoğunlukla ulaşımda geçerli olan İstanbulkart, bundan böyle Halk Bakkal logolu mahalle bakkallarında da geçecek. Ceplerinde İstanbulkart taşımakta olan bütün vatandaşlarımız, bugünden itibaren 'Halk Bakkal' logolu mahalle bakkallarında kartlarını kullanarak alışveriş yapabilecekler. Böylelikle İstanbullunun ekonomik gücünü, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gücüyle birleştirerek bakkallarımızın yanında olacağız. Bugün itibariyle, Belediyemize başvuruda bulunan 1200'den fazla Halk Bakkal ile yola çıkıyoruz. Hedefimiz İstanbul'un her ilçesinde her semt ve mahallede Halk Bakkal ağını genişletmek ve yok olmakta olan mahalle bakkalı komşularımıza destek olmak" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23