• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakan Bayrakçı'dan çarpıcı çıkış! “72 saatte Tel Aviv’e gireriz”

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, bir TV programında yaptığı iddialı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Bayrakçı, "Türk ordusu 72 saatte Tel Aviv'e girer" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu söyleme karşılık Ahmet Hakan, "Söyleme abi bunu ya!" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, gündem yaratan bir açıklamada bulunarak, “Ama atışma istemiyor hayatta istemez başını ağrıtacak ya iddialı bir şey söyleyeyim belki insanlara inanmayacaklar 72 saatte Tel Aviv'e girer Türk ordusu." Ahmet Hakan ise bu söyleme karşılık ‘söyleme abi bunu ya’ ifadelerini kullandı. Bayrakçı’nın bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 

Hakan’ın bu tepkisi, izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları arasında büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, böyle bir söylemin ne denli riskli olabileceği konusunda yorum yaparken, Hakan'ın sakin ve dikkatli yaklaşımı dikkat çekti. Bu olay, gerilimin arttığı Orta Doğu'daki hassas konularda yapılan açıklamaların daha dikkatli yapılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ABudllah

72 saatte Suriyeyi bile geçemez, bırak israil'e girmeyi.

Abdullah

Teker teker hepisi sahtekar. Ulan önce bi petrolü kesin, buna bile cesaret edemiyorsunuz 72 saatte tel avive girecekmişler. Pardon, girebilirmişler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23