• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hafter'den Türkiye açıklaması: Savaşacağız

Yeniakit Publisher
2020-02-28 16:25:00 -
Hafter'den Türkiye açıklaması: Savaşacağız

Batı ve BAE gibi ülkeler tarafından Libya'da desteklenen General Halife Hafter, "Libya'yı işgal etmeyi planlayan herhangi bir ülkeye karşı tüm alanlarda savaşacağız." dedi.

 yeniakit.com.tr 

Rus paralı askerlerle desteklenen Hafter, Türkiye'nin Rusya ile arasının açılmasını fırsat bilerek, Rusya'ya yararlanmak için Türkiye'ye karşı çirkin ithamlarda bulundu.

Libya'nın seçilmiş hükümetine karşı isyan eden sömürge valisi General Halife Hafter, "Libya'yı işgal etmeyi planlayan herhangi bir ülkeye karşı tüm alanlarda savaşacağız. Hergangi bir bahane altında Libya'ya saldıran ülkeler bizim için düşmandır. Türkiye'yi hiç kışkırtmadık. Silah ve milis gönderdiler; görevimiz milletimizi savunmak" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mahmut KÜÇÜK

Bekle .... sıra sana da gelecek inş.

Arif

Ne o lan köpeğin köpeği Haftır, Esıd'dan ilham mı aldın?! Al leeeen al, sana da Esed'de de, Zayed'de de, Salmanedde'ye de gününüzü göstereceğiz. Bu iş sırayla.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23