• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hafriyat kamyonu dehşet saçtı! Molozlar araçların camlarına çarptı

Yeniakit Publisher
2020-05-30 09:34:00 -
Hafriyat kamyonu dehşet saçtı! Molozlar araçların camlarına çarptı

İstanbul’da üzerine branda çekilmemiş moloz yüklü hafriyat kamyonundan düşen molozlar seyir haline olan araçların camına çarptı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesi Habipler yolunda moloz yüklü hafriyat kamyonundan yola düşen taşlar seyir halinde olan araçların camlarına çarptı. Hafriyat kamyonunun tehlike saçtığı o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Molozlar araçların camlarına çarptı

Arnavutköy Habipler yolunda geçtiğimiz günlerde moloz yüklü hafriyat kamyonu diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Üstüne branda çekilmeyen kamyondan yola rüzgarın da etkisiyle moloz parçaları düştü. Düşen molozlar seyir haline olan araçların camına çarptı. Bir araca isabet eden hafriyat ve kamyondan yükselen dumanlar, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

semih

istisna yok neredeyse hepsi aynı araç boya ve camları harita gibi şöförlerini araçtan indirip eşek sudan gelene kadar dövmezsen düzelmez en sol şeritten giderler sürrat yaparlar çakıl kum vs saçarlar araçlara zarar verirler trafiğe çıkan bir sürücü bulamazssın şikayetçi olmayan

cetin

sadece harfıyat kamyonları değil. kamyon kamyonet kasalarından yola düşen malzemelerin haddi hesabı yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23