• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gündemi sarsacak sözler! 'O bakan MHP'nin başına geçiyor'

Yeniakit Publisher
2019-11-13 11:24:00 -
Gündemi sarsacak sözler! 'O bakan MHP'nin başına geçiyor'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görevi bırakma ihtimaline karşı AK Parti içinden bir ismin MHP'nin başına geçeceğini öne sürdü.

MHP Genel Başkanlığı için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, "AK Parti’den Biri MHP’nin Başına Geçer mi?" başlıklı yazısında gündemi sarsacak ifadeler kullandı.

İşte Takan'ın yazısından o bölümler:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’nin sağlık sebeplerinden dolayı siyaseti bırakma ihtimaline karşı da önlemini almış. Kabine içinde kendisinin çok güvendiği Devlet Bahçeli’nin de çok takdir edip sevdiği bir ismi MHP Genel Başkanlığı için düşünüyormuş. Hatta kaynağım akıllara durgunluk verecek bu iddiasını daha da ileri taşıdı; “Sayın Bahçeli’nin sayın Bakan’a olan sevgisi kamuoyunun bildiği bir gerçek. Reis, bu görüşünü Devlet Bey’e açtı. Karşılığında da olumlu sinyal aldı. Sayın Bakan’ı bir gün MHP’nin başında görürseniz hiç şaşırmayın.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Komünist

İyi partinin değirmenine su taşır

Hizip Savar

harbiden beyinleri yakan bir açıklama böyle bir şeye ihitimal dahi veren varmı. mhp içinden adamını seçer. bu sadece fitne fesat için ortaya atılmış bir haberdir. meral akşenerin. mhp başkanı olacak denmesi kadar yalandır abesdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23