• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gündemi sarsacak ifade! Coca Cola'nın CEO'su ve Gülen özel odada...

Yeniakit Publisher
2019-11-13 12:37:00 - 2019-11-13 12:43:53
Gündemi sarsacak ifade! Coca Cola'nın CEO'su ve Gülen özel odada...

Bir FETÖ sanığı mahkemede verdiği ifadesinde Coca Cola'nın eski Ceo'su Muhtar Kent'in Fetullah Gülen'le özel odada 4-4,5 saat süren bir görüşme yaptığını söyledi.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan FETÖ’nün mahrem imam yapılanmasına ilişkin iddianamede çok çarpıcı bir ifade yer aldı.

L.T. adındaki bir FETÖ sanığının ifadelerinin yer aldığı iddianamede L.T., kendi mahrem imamıyla ilgili ayrıntılı bilgiler paylaştı. Bu ayrıntılar arasında yer alan bir bilgi ise oldukça dikkat çekici.

Coca Cola Ceo'suyla 4,5 saat görüştü

Eski Deniz subayı olan L.T. ifadesinde, L. A. adında bir subayla TCG Ege gemisinde tanıştığını, ilişkileri geliştikten sonra L.A’nın kendisini sivil biriyle tanıştırmak istediğini söylediğini ve kendisinin de bu teklifi kabul ettiğini söyledi. L.T., L.A. tarafından tanıştırılan kişinin adının Erdem olduğunu daha sonra bu kişinin evine çok zamanlar gittiklerini ve sohbet ettiklerini anlattı.

Erdem adlı mahrem imamın kendisine Fetullah Gülen kitaplarını verdiğini ve okumasını istediğini söyleyen L.T., 17-25 Aralık 2013 operasyonlarından önce veya sonraki tarihlerin birinde mahrem imamla yaptığı görüşmeyi aktardı.

Veryansın.tv'nin haberine göre, İddianamede yer alan ifadesine L.T., dünyanın en güçlü 10 ismi arasında gösterilen Muhtar Kent ile Fetullah Gülen’in görüştüğünü buna kendisine Erdem’in söylediğini aktardı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kent’in Gülen ile yaklaşık 4-4 buçuk saat kadar görüştüğünü aktaran L.T., görüşmenin Gülen’in özel odasında gerçekleştiğini söyledi. L.T., mahrem imamın bu bilgiyi unutmasını bunun mahrem bir bilgi olduğunu aktardığını belirtti.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

kuresel siyonizmin genis aği

Tr.

Bu adamı Coca Cola boşuna en kafaya getirmedi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23