• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Grosicki terör yüzünden Fransa'dan ayrılıyor

Yeniakit Publisher
2016-07-29 15:23:00 -
Grosicki terör yüzünden Fransa'dan ayrılıyor

Fransa Ligi ekiplerinden Rennes'de forma giyen Kamil Grosicki, ülkede yaşanan terör olayları yüzünden kendisini güvende hissetmediğini söyledi.

Sivasspor'da üç sezon oynadıktan sonra Ocak 2014'te Fransa Ligi'nin yolunu tutan Kamil Grosicki, Fransa'da son dönemde yaşanan terör olayları yüzünden başka bir ülkeye transfer olmak istediğini söyledi.

'Menajerimle konuştum ve bana buradan bir çıkış yolu bulmasını söyledim'
Ülkesinde yayın yapan Super Express gazetesine konuşan Polonyalı futbolcu, yaşanan olaylar yüzünden Fransa Ligi'nden ayrılmak istediğini dile getirdi.

  • 'Nice'teki saldırıdan 30 kilometre uzaktaydım. Terör olaylarının sıkça yaşanmasından ve Fransızların bu konuda hiçbir şey yapamamasından dolayı üzgünüm. Burada yaşarken neler olduğunu ve neler olabileceğini düşünmeden edemiyorsunuz. Bunun benim ve ailem için rahat bir durum olmadığını düşünüyorum. Bence kulüp değiştirmenin zamanı geldi. 28 yaşındayım, iyi bir sezonu ve iyi bir Euro 2016'yı geride bıraktım. Menajerimle konuştum ve bana buradan bir çıkış yolu bulmasını söyledim.'


'Kulüpten kolaylık istiyorum'

  • 'Transfer dönemi Ağustos sonuna kadar devam ediyor ve teklif almak için yeterli zamanımız var. Eğer Rennes beni satmak istiyorsa, benim için istedikleri fiyatı düşürmeliler. Bu fiyatı sadece Premier Lig ekipleri ödeyebilir. Orta Doğu ülkelerinden bazı ekiplerle de irtibata geçtim; ancak benim için istenen fiyatı ödeyemeyeceklerini anladık.'
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23