• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökçek, Ahmet Hakan’ı bombaladı: İmamoğlu bile kabul ediyor, sen niye savunuyorsun?

Yeniakit Publisher
2019-05-14 01:37:00 - 2019-05-14 01:39:41
Gökçek, Ahmet Hakan’ı bombaladı: İmamoğlu bile kabul ediyor, sen niye savunuyorsun?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter hesabından Ahmet Hakan’ı bombaladı. Ahmet Hakan’ın İmamoğlu yalakalığı yaptığını söyleyen Gökçek, “twi̇tleri̇nle zımnen İmamoğlu’na yıkama yağlama yapıyorsun gi̇bi̇. Sonra pi̇şman olmayasın, demedi̇ deme… Ahmetci̇m, çaldılar, hırsız var hırsız. Hırsızlara destek olma.” dedi.

 İsmail Uğur  yeniakit.com.tr 

Melih Gökçek, bu gece Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı “Tarafsız Bölge” programına konuk eden Ahmet Hakan’ı Twitter’dan eleştirdi. CNN Türk programcısı Ahmet Hakan’ın oy hırsızlığı yapanları desteklediğini öne süren Gökçek, “Not ettim Ahmet Hakan” ifadeleriyle konu hakkında bir dizi twit attı.

Sana n'oldu ki?

Twit serisine “Not etti̇m Ahmet Hakan… Bu seçi̇m de çalanlari destekli̇yorsun… Noldu ki̇?” ifadeleriyle başlayan Gökçek, Ahmet Hakan’a şu sözlerle yüklenmeye devam etti: “Ahmetci̇m,
Selahatti̇n Demi̇rtaş’a güzelleme yapıp bağlama çaldırmıştın.. Sonra da pi̇şmanları oynamıştın...
Şi̇mdi̇ de twi̇tleri̇nle zımnen İmamoğlu’na yıkama yağlama yapıyorsun gi̇bi̇. Sonra pi̇şman olmayasın, demedi̇ deme…”

İmamoğlu bile itiraf ediyor sen niye savunuyorsun

“Ahmetcim, çaldılar, hırsız var hırsız. Hırsızlara destek olma.” diyen Gökçek, Ahmet Hakan’a yönelik eleştirilerini şu ifadelerle sürdürdü: “Bak Ahmetcim, İmamoğlu seçimde oy çalındığını kendi rakamlar vererek ispat ediyor… İmamoğlu hırsızlığı itiraf ediyor sen niye savunmaya kalkıyorsun? Bak biri kalkar bunda Ahmet Hakan’ın katkısı mı var derse altında kalırsın. Ahmetcim, hırsız var hırsız… Resmen çaldılar.”

Bilmediğimiz bir durum mu var?

Gökçek, Ahmet Hakan’a yönelik twitter mesajlarını şu şekilde sürdürdü: “Ahmet, aslında fark daha büyük ama İmamoğlu önce 1 Nisan’da aradaki fark 28.027 dedi mi? Dedi. İmamoğlu bu kez 8 Nisan’da fark 15.500 dedi mi? Dedi. İmamoğlu bile 8 Nisan itibariyle 12.527 oyun çalındığını kabul ediyor. Sen niye kabul etmiyorsun. Bilmediğimiz bir durum mu var?”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ya çaldılar de ya çalmadılar de

Ahmet Hakan’ın twitter mesajları için net cevap vermesini isteyen Gökçek, “Ahmetcim, sağa sola kıvırmadan net cevap istiyorum. (Rakam da tartışabiliriz) İstanbul seçiminde hırsızlık var mı? Çaldılar mı? Harbi sağa sola bükmeden açık cevap bekliyorum. Ya çaldılar de. Ya kısmen Çaldılar de. Ya da çalmadılar de.” ifadeleriyle twit serisini tamamladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23