• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gizemli ses Selanik’i ayağa kaldırdı! Zemini titretiyor, sırrı çözülemiyor!

Yeniakit Publisher
2022-01-18 14:03:00 - 2022-01-18 14:14:03

Selanik’in Meteora bölgesindeki gizemli ses bölge sakinlerini ayağa kaldırdı. Geceleri başlayan ses sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Bölge halkı 5 haftadır bu sesle uyuduklarını ve korktuklarını belirterek yetkililerden yardım istediler.

Yunanistan’ın Selanik şehrinde, vatandaşlar 5 haftadır duydukları gizemli sesin nedenini araştırıyor. Meteora bölgesinde duyulan sesin geceleri başladığı belirtilirken, sokağın zemininden geldiği söylenildi. Bölge halkı tarafından yetkililerden yardım istendi.

“Zemin Titriyor Gürültü Artıyor”

Bölgede yaşayan Anastasia Lampada, seslerin sokakların altından geldiğini söyledi. Lampada, seslerin artık korkunç hale geldiğini ve giderek korktuklarını belirterek, "Şahsen balkonuma çıktığımda dinliyorum. Sesin nereye gittiğini görmek için diğerleriyle birlikte yürüdük ve kavşakta sanki zemin titriyormuş gibi çok gürültülü gelmeye başladı. Birçok aile geceleri uyuyamıyor. Şimdi, daha yoğun ve daha sinir bozucu hale geldi. Aslında 8 Ocak Cumartesi günü saat 13:30'da çok gürültülü olduğu için hepimiz sesin nereden geldiğini görmek için dışarı çıktık ama anlayamadık" dedi.

Bunun acilen çözülmesi gereken ciddi bir sorun olduğunu vurguladı.

gizemi çözülmüş değil

Gizemli sesin 5 haftadır her gece başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiğini belirten bölge sakinleri, yetkililerden sesin sırrını çözmesini istiyor. Bölge sakinlerinin ve Meteora Yurttaşlar Birliği Başkan Yardımcısı Nikos Papadopoulos'un tahminlerine göre ses, jeolojik olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Papadopoulos, bölge sakinlerinin yakın zamanda çalışmaların tamamlandığı gaz boru hatlarındaki bir patlamadan endişelendiğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SUZAN

ALLAH'IN SOPASI YOK DERLER.ASLINDA VAR DA ANLAYAN YOK.

Aldo Baldini

Alttan alttan atamızın evine tünel kazıyorduk. Tüh yakalandık galiba.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23