• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Giresun’daki selin ardından kente yağmacılar dadandı

Yeniakit Publisher
2020-08-23 13:42:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Giresun’daki selin ardından kente yağmacılar dadandı

Sel felaketini en acı bir şekilde yaşayan Giresun’da vatandaşların yaraları sarılmadan kente yağmacılar dadandı. Dereli ilçesinde dışarıdan geldiği tespit edilen yağmacılar fındık çuvallarını çalarken suçüstü yakalandı.

Giresun tarihinin en büyük felaketini dün yaşadı. Dereli ilçesi başta olmak üzere Tirebolu, Doğankent, Piraziz, Bulancak ve Güce ilçelerinde ağır maddi hasar meydana geldi.

Kent merkezinin balçık ve kaya parçaları ile kaplandığı Dereli ilçesinde ise ‘insanlık öldü mü?’ diye sordurtan bir olay yaşandı.

Yağmacılar suçüstü enselendi

Felakette evlerini ve dükkanlarını kaybeden ve vatandaşların yaraları sarılmadan kente yağmacılar dadandı.

Dereli’de selde bulduğu fındık çuvallarını götürmeye çalışan iki kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Yabancı olduklarını anladıkları 2 kişiyi durduran vatandaşların fındık çuvallarını nereden aldıklarını sormaları üzerine şüpheli açıklamalarda bulunan iki kişinin hemen etrafı çevrildi.

İlçeye dışarıdan geldikleri tespit edilen hırsızlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zafer

Asıl ilgilenilmesi gereken işte bu insanlığımız nereye gidiyor en basiti bu geleceğimiz pek parlak değil

Candan

bu yaratıklar ne için yaşasınlar'ki kime ne faydaları olur asın gitsinler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23