• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geçmişte forvetlerin korkulu rüyasıydı, şimdi muhalefetin

Yeniakit Publisher
2021-12-09 11:50:00 -
Geçmişte forvetlerin korkulu rüyasıydı, şimdi muhalefetin

Geçmişte rakip forvetlerin korkulu rüyası olan, şimdi ise muhalefetin kabusu haline gelen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Meclis'te dün yaşanan kavgada da partili arkadaşlarını cansiperane bir şekilde savundu.

Futbolculuğunda savunmanın en gerisinde, “son adam” olarak görev yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, milletvekilliğinde de “son adamlık” vazifesini sürdürüyor. 

TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında dün CHP'li milletvekillerinin pervasız saldırıları karşısında partili arkadaşlarını cansiperane savunan Özalan, davasını ne denli sahiplendiğini gözler önüne serdi. Geçmişte rakip forvetlerin korkulu rüyası olan, şimdi ise muhalefetin kabusu haline gelen Özalan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya edepsizce laf atılması üzerine başlayan kavgada gözünü budaktan sakınmadı. Özel'in 'Şehitleri alkışlatıyormuş gibi kendini alkışlatma çakallığına kapılmayın' şeklindeki tahrikkar ifadelerini hazmedemeyen Özalan, CHP Grup Başkanvekili’nin üzerine yürüdü. Diğer vekiller de araya girince tartışma büyüdü ve yumruklaşmaya varan kavga yaşandı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

[email protected]

gülün bakalım acınacak halinize.... sizin kesimden şu manşetinizle alakalı gurur bile duyan olacaktır... yazık. birhiç büyütmüş anneneleriniz. hani bazı anneler der ya "seni doğuracağıma taş doğursaydım." he şu fotoğraf ooo. aciz

Aziz Metin

Her türlü pisliğe ulaşan, çetelerle kalkıp oturan, kurt işareti yapan karı ve çakallarla poz veren edepsiz değil, ona edepsiz diyen mi edepsizdir??? Lanet taşı olmuşlar, korkularından Millet'in karşısına çıkamıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23