• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazeteci Zafer Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi konuşmasına ilişkin kulis paylaştı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Gazeteci Zafer Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi konuşmasına ilişkin kulis paylaştı

Gazeteci Zafer Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapacağı tarihi konuşmaya ilişkin edindiği bilgileri aktardı.

Terör örgütü PKK'nın bugün gerçekleşen silah bırakma töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 'tarihi bir konuşma' yapacağı duyuruldu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan'ın Cumartesi günü merakla beklenen konuşmasıiçin "Yarın bu silah bırakma sürecinin gerçekleşmesi halinde Sayın Cumhurbaşkanımız Cumartesi günü sabah bu gelinen noktayla ilgili ve bundan sonrası ile ilgili ilk konuşmasını yapacak. Kapsamlı ve derin bir konuşma olacak. Aslında tarihi bir konuşma" açıklamasında bulundu.

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın ne konuşacağını beklerken Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı konuşmaya dair sosyal medyada “genel af mı geliyor, vergi indirimi mi açıklanacak, yeni petrol ya da doğalgaz mı bulundu?” gibi çok sayıda iddia dolaştığını belirten Şahin, "Ancak edindiğim bilgilere göre içerik bu spekülasyonlar değil; çok daha derin ve anlamlı bir süreç: Terörsüz Türkiye" dedi. 

PKK'nın silah bırakma adımının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Terörsüz Türkiye” idealine giden yolda izlenecek yeni yol haritasını açıklamasının beklendiğini ifade eden Şahin, "Sürecin sağlıklı ilerlemesi için toplumsal hassasiyetin altı çizilecek, provokasyonlara karşı uyanık olunmasının önemi vurgulanacak. Kampın teması olan “Milletin Gücüyle Sınırları Aşan Liderlik” de boşuna seçilmiş değil. Çünkü bu adım, sınırları da, ezberleri de aşan türden. Kısacası Türkiye’nin 40 yılı aşkın süredir mücadele ettiği kronikleşmiş bir sorunun çözümüne dair istikamet çizecek bir konuşma bizi bekliyor." diye yazdı.

Zafer Şahin, yarın ortaya sağlam bir vizyon, aydınlık bir gelecek tasavvuru ve sınırları aşan bir liderlik anlayışının konuşulacağını vurguladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nemi konusacak ::))

barıs süreci serbest bırakılacaklar zam yapmak (aman zam gaz petrol denince korkar olduk) 1 ahmet türkü serbest bıraktık yurt dısı yasağı vardı ırakı görsün dedik kaldırdık demirtas cıkacak önümüzdeki hafta anayasa calısmaları yapacağız petrol doğal gaz deme aman

silahları bırkırken o sırada suriyede neler oldu

israil ders niteliğinde bir adım attı sizi silah bırakın biz ypg ile el sıkısırız dedi amaerikan askerleriyle birlikte kandırıldılar yine ::)) acık konusn siz kimsiniz sizi duman ederiz su an işimiz var az oyalanın dedi amerika bunlarda az veleybol oynadılar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23